İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
5gb hafıza var 4gb bos :)
bende öyle degil bir sürü oyun ve program kurulu geçen saymıştım 97 tane program vardı hepsi beraber o ara 3gb boş vardı ve 10 tane de oyun vardı (oyunlarda yükske 1gb oyunlar nova3, the batman, asfalt 7 falan) kasma falanda yoktu denemiştim biraz şimdi yer boşalttım az 7gb yer var işde

win8l

Üye
arkadaşlar ikinci windows phone telefonumu aldım, lumia 820 sarı. Listeye ekler misiniz? :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@win8l arkadaşım konun kapanmış ama buradan yazayım istedim. Orada güncellemeleri bildir ve otomatik indir olmak üzere iki seçenek vardı. Yani demem o ki Güncellemeleri otomatik denetle diye bir seçenek yok. :)

• Beğen
Tepkiler: win8l
zaferozkan

zaferozkan

Üye
İnternet paylaşımını çok kullanan biriyim. İki bir ayarlara girmek sıkıcı olmaya başladı, mağaza da bulamadım, bilinen bir kısa yolu var mı ?

YkPkY

YkPkY

Üye
İnternet paylaşımını çok kullanan biriyim. İki bir ayarlara girmek sıkıcı olmaya başladı, mağaza da bulamadım, bilinen bir kısa yolu var mı ?
Windows Phone için "Ayarlara Hızlı Erişim" uygulamasına göz atın

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sana insider öneririm hem pil prgoramı hem uygulama içine girince solda veya sagda gözüken kısayollara basılı tutunca ana ekrana atıyorsun hemde ana ekranda wifi açıksa açık rente kapalı ise koyu renkte aktif olup olmadıgını gösteriyor buyur link

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bu ikisin de de internet paylaşımı kısa yolu yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
üzgünüm partiye geç kaldım. Ne renk giyeceğime karar verememiştim:kop2:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve bulutsuzgece
m542tf

m542tf

Üye
1520 ne renk almalıyım...

YkPkY

YkPkY

Üye
o nerden çıktı bismillah
sana insider öneririm hem pil prgoramı hem uygulama içine girince solda veya sagda gözüken kısayollara basılı tutunca ana ekrana atıyorsun hemde ana ekranda wifi açıksa açık rente kapalı ise koyu renkte aktif olup olmadıgını gösteriyor buyur link
var.basılı tutacaksın kısayola

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
abi insider'da int.paylaşımı yok, daha doğrusu bunun için hiç uygulama yok.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu ikisin de de internet paylaşımı kısa yolu yok.
paralı bir prgoram vardı normalde kısıtlı destek veriyor ancak internet paylaşım varmı onda da tam olarak bilmiyorum ben wifi sandım o yüzden onu vermiştim üste
buna bir bakın derim

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
İnstagram ne zaman win gelcek ya ?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
paralı bir prgoram vardı normalde kısıtlı destek veriyor ancak internet paylaşım varmı onda da tam olarak bilmiyorum ben wifi sandım o yüzden onu vermiştim üste
buna bir bakın derim

hemen deniyorum,

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Maalesef bunda da yok.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İnsider de internet paylaşımı yok ama gördüklerim arasında en iyi bu diyebilirim satın aldım hemen.

Üst Alt