Tavsiye Tartışalım: Nokia World 2013 Beklentilerimizi Karşıladı Mı? Sırada Ne Var?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Asha'lar basitleştirilmiş Meego da denilebilecek Nokia Asha işletim sistemi kullanıyor.

Meego'ya yazık ettiler. Sanki WP çok oturmuş eksikleri tamamlanmış hiç bir şikayet alınmaz olmuş da sürekli yeni cihaz çıkartmaya odaklanıyorlar. Abudabide kocaman etkinlik yapıyorlar bi tane adam gibi görev yöneticisi duyuramıyorlar. Yok glance ekrana bildirim koymuşmuşta yok ekrana ek tile koymuşmuşta. Kasımda gelecek son güncellemede de tatmin olmazsam Asha'ya yönelebilirim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
ben bunu işyerimde kesinlikle kullanamam. Kullanabilsem de kıyamam. :ehe o yüzden büyük ihtimalle ikici veya üçüncü cihaz olarak kalkacak bende:(
Bi dakka şimdi, Ali bey sanırım L1520 yi de en kısa sürede edineceksiniz :naughty: Abi o değilde kıyamam demişsin sen bana yolla ben çatır çatır kullanırım hem telefona yazık olmasın, kullanılmış olsun.:zong:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
goktas19

goktas19

Üye
1320 bence tamamen bir hayal kırıklığıydı ki yeni aksesuarlar bekliyordum. Anlamadığım tek nokta ise neden Nokia, Asha modellerine bu kadar önem veriyor?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1320 bence tamamen bir hayal kırıklığıydı ki yeni aksesuarlar bekliyordum. Anlamadığım tek nokta ise neden Nokia, Asha modellerine bu kadar önem veriyor?
Nokia 5.5 milyon Lumia sattığı donemde 70 milyon civarında Asha ve ayarında giriş seviye satmıştı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence benim beklentilerimi karşılamadı. Benim dikkatimi çeken birtek L1520 oldu. Her bakımdan Nokianın ürettiği tüm telefonlarından daha başarılı, tasarım kısmı hariç.

goktas19

goktas19

Üye
Nokia 5.5 milyon Lumia sattığı donemde 70 milyon civarında Asha ve ayarında giriş seviye satmıştı.
İyi satış rakamları yakaladığını biliyorum ama geleceği olmayan telefonlar çıkarıyor.

ÖEY

ÖEY

Üye
Ali Kemal üstad hevesinizi diğer iki global fuara saklayın demişsin ama ben de heves kalmadı Nokia yüzünden... Şimdi işin yoksa bekle birkaç ay. Zaten benim için deadline Ocak ayıydı özel sebeplerden dolayı maalesef 4s'e kaldım sanırım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ali Kemal üstad hevesinizi diğer iki global fuara saklayın demişsin ama ben de heves kalmadı Nokia yüzünden... Şimdi işin yoksa bekle birkaç ay. Zaten benim için deadline Ocak ayıydı özel sebeplerden dolayı maalesef 4s'e kaldım sanırım.

Ben de Lumia 920 ile devam etmek zorunda kalacağım maalesef fuarlar dönemine kadar :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Size katılıyorum. Üzülmekte haklısınız, haklıyız, ancak L920 öyle hafife alınır bir telefon değil. :D Yeni güncellemelerle (özellikle de kemera) süper olmaya devam ediyor :) dayanır bu telefon bize dayanııırrrrr :)

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Amerika'dan Lumia929 ithalatına başladım. İsteyenler listeye ismini eklesin:kop:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ÖEY

ÖEY

Üye
Ben ben ben ben :p :D:DŞaka bir yana ben yurt dışı cihazlara güvenmiyorum özellikle garanti açısından :)

Üst Alt