beklemedeyim..hımmm araştırmadayım

eline sağlık şimdi düzeldi.yetkiler uygulaması tekrar düzenlenip eklendi otobaşlatta yamaların aktif olmaması sorunu düzeltildi

eline sağlık şimdi düzeldi.eline sağlık şimdi düzeldi.
fakat bi sorun var. Menüde Eskisi rompatcher plus olarak kaldı sonra yükledigim Yetkiler adıyla yeni uygulama olarak menüde görünüyor. Eskiside silinmiyo

sagol güzel prog. Ama malesef listede görünmüyo gizleyemedim. Menüye yapistı kaldımenu de ıstemedigin simgeleri bu uygulama ile gizleyebilirsin
https://www.maxicep.com/forum/konu/...0-0-symbian-3-unsigned-turkce-maxipda.683460/
adamın dibisin ;aşırı tebrik,sonsuz teşekkür ederim.verdiğin emeklere şapka çıkartılır.klavyen toz tutmasınyetkiler uygulaması tekrar düzenlenip eklendi otobaşlatta yamaların aktif olmaması sorunu düzeltildi

iki simgeden biri gözükmüyor mu uygulama içinde rompacher veya yetkiler ismindesagol güzel prog. Ama malesef listede görünmüyo gizleyemedim. Menüye yapistı kaldı
hayır 2 simgede görünmüyoriki simgeden biri gözükmüyor mu uygulama içinde rompacher veya yetkiler isminde
hack ile alakalı değildir. Bende 1 haftadır yaptım öyle bir sıkıntı yok. Telin ram kullanımı ve işlemci hızıda etki eder. Normalde de teli arada bi kapat aç yapmak lazım kendine gelsin diyenoss bar usta dün gece bir saatimi ayırdım ve 701 telefonumu tarif ettiğiniz şekilde başarıyla hack yaptım. Epeyce de unsıgnet uygulama da yükledim. Sorum şu telefonum kolay kolay kasma donma yapmazdı sabah whatsap kullanırken dondu kastı baya kapatıp açtım şimdilik iyi. Normal mi bu hack le gelen bi durum mudur.teşekkür efiyorum