Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) güle güle kullan

umut7007

umut7007

Üye
Bilgisiyarı olan varolmayan var abi

mustafasonmez

Üye
teşekkürler işe yarıyor fakat yetki yamasını yüklemeye başlıyor biyerden sonra iptal edip yüklenemedi mesajı alıyorum yardımcı olursan sevinirim.

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
emeğine sağlık paşam nokia 603 fp2 oldu. sıra geldi senin güzel uygulamalarını indirmeye :)

mustafasonmez

Üye
ttpod yükleyemiyodum uzun zamandırda hem hacklesemmi diye tereddüt içindeydim ama cidden iyi oldu emeğine sağlık yanlız yetki yamasını yükleyemedim bozuk olabilirmi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kontrol edeceğim

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yetkiler uygulaması tekrar düzenlenip eklendi otobaşlatta yamaların aktif olmaması sorunu düzeltildi

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali
İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
yetkiler uygulaması tekrar düzenlenip eklendi otobaşlatta yamaların aktif olmaması sorunu düzeltildi
eline sağlık şimdi düzeldi. :)

fakat bi sorun var. Menüde Eskisi rompatcher plus olarak kaldı sonra yükledigim yeni uygulama olarak menüde görünüyor. Eskiside silinmiyo

fakat bi sorun var. Menüde Eskisi rompatcher plus olarak kaldı sonra yükledigim Yetkiler adıyla yeni uygulama olarak menüde görünüyor. Eskiside silinmiyo

fakat bi sorun var. Menüde Eskisi rompatcher plus olarak kaldı sonra yükledigim yeni uygulama olarak menüde görünüyor. Eskiside silinmiyoeline sağlık şimdi düzeldi. :)

fakat bi sorun var. Menüde Eskisi rompatcher plus olarak kaldı sonra yükledigim ise Yetkiler adıyla yeni uygulama olarak menüde görünüyor. Eskiside silinmiyo[/quote]mesaj biraz karıstı düzeltemedim kusura bakma

Son düzenleme:
nefertiti_ali

nefertiti_ali

Üye
adamın dibisin ;aşırı tebrik,sonsuz teşekkür ederim.verdiğin emeklere şapka çıkartılır.klavyen toz tutmasın :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende gözüküyor

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

nefertiti_ali

nefertiti_ali

Üye
yerimi bilmiyorum ama;
ana menüde -molecontroller- diye bi program simgesi oluştu bilgim dışında sebep ne olabilir bilgisi olan varmı ?saygılar

cesur5534

Üye
noss bar usta dün gece bir saatimi ayırdım ve 701 telefonumu tarif ettiğiniz şekilde başarıyla hack yaptım. Epeyce de unsıgnet uygulama da yükledim. Sorum şu telefonum kolay kolay kasma donma yapmazdı sabah whatsap kullanırken dondu kastı baya kapatıp açtım şimdilik iyi. Normal mi bu hack le gelen bi durum mudur.teşekkür efiyorum

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
noss bar usta dün gece bir saatimi ayırdım ve 701 telefonumu tarif ettiğiniz şekilde başarıyla hack yaptım. Epeyce de unsıgnet uygulama da yükledim. Sorum şu telefonum kolay kolay kasma donma yapmazdı sabah whatsap kullanırken dondu kastı baya kapatıp açtım şimdilik iyi. Normal mi bu hack le gelen bi durum mudur.teşekkür efiyorum
hack ile alakalı değildir. Bende 1 haftadır yaptım öyle bir sıkıntı yok. Telin ram kullanımı ve işlemci hızıda etki eder. Normalde de teli arada bi kapat aç yapmak lazım kendine gelsin diye

mhmtssk

mhmtssk

Üye
S^3 Unsigned TR MaxiPDA.sis dosyası nerde

Üst Alt