Öneri Ne Yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Ne Yapmalıyım?
Merhaba,

Lumia 800 kullanıyorum.Arkadaşımda İPhone 4 var.Bildiğiniz gibi İPhone 4 Lumia'dan önce çıkmış bir cihaz.Arkadaşım İOS 7.0'yi yükledi ve marketteki uygulamaları da sorunsuz yüklüyor.

Ben ise ondaki cihaza göre daha yeni olan bir cihazla , abartısız her beğendiğim uygulamayı yüklemeye çalıştığımda uygulama Windows Phone 8 uyumlu oluyor yükleyemiyorum.Bu ne saçmalık?Microsoft bana zorla yeni model cihaz aldırtmaya çalışıyor!İOS ve Android'de hiç böyle saçma bir uyarı almamıştım.İOS 7 'de çalışan uygulama 6'da da çalışıyor,5 de'de.

Windows Phone çok stabil bir sistem ama bu şekilde gelişmesi imkansız.Yazık şimdi telefonu kırıp çöpe atsam hala içimdeki tiksinme geçmez!

Belki bunlar bazılarının hoşuna gitmeyecek ama kusura da bakmayın ben her sene yeni cihaz almam.

Şu sonuçta bana ne öneride bulunursunuz?Varmı bir tavsiyeniz.Teşekkür ederim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 800'ü nereden almıştınız, resmi olarak Türkiye'ye gelmedi o cihaz.
Ve yanlış hatırlamıyorsam piyasaya çıkalı 1,5-2 seneye yakın oldu.

Microsoft, Windows Phone 8 ile yeni bir çekirdek mimarisine geçti.
Mevcut diğer sistemler karşısında bu zorunlu bir adımdı.
Bu süreçte tıpkı Nokia'nın Symbian'dan tamamen WP8'e geçişi gibi, Microsoft'un bu geçişiyle ister istemez bir kısım kullanıcı zarar gördü.
Ancak mobil sektöründe tutunabilmek için bunlar her iki firma için de gereken hamlelerdi.

Sizin de kendinize göre haklı sebepleriniz var.
Lumia 800'ün desteği WP7.8 ile bitti.
Windows Phone 8 verilemediğinden yapacak çok fazla bir şey görünmüyor.
Geçiş dönemine denk gelen bir cihaz olduğu için biraz da şanssızlık diyelim.

Ne desek fayda etmeyecek biliyorum.
Karar sizin.
Bir şekilde elden çıkarıp üzerine para katarak daha yeni ve üst düzey bir Lumia ile devam edebileceğiniz gibi, Android veya Apple'da şansınızı deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k
alical33

alical33

Üye
ios da tüm cihazında uygulama çalışıyor fakat eski modellerde ios 7 sorunu ve geri dönüşte yok buda yeni cihaz aldırma stratejisi sana tavsiyem aradığın uygulamaların hepsi wp8 de varsa wp8 li bi cihaz al ve en az 1gb ramı olsun ama ios isterim dersen o başka karar senn

• Beğen
Tepkiler: n000k

muratangin

Üye
apple bu işi biliyor ve sağlam adımlar atıyor.Windows ne yazıkki daha emekleme adımlarında(diğer sistemlere göre bakarsak).Ve diğer sistemlerler kapışmak içinde bazı köklü değişiklikler gerekti.Gönül ister bunu her cihaza uygulayabilsin.Ama ne yazıkki bu öngörü yokmuş o zaman diyelim.O cihazı biran önce elinden çıkarmaya bak :)

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz hediye gelmişti güme gitti desenize 520 almak en iyisi gibi.

alical33

alical33

Üye
Bazı uygulamalarda 1gb ram kısıtlaması olduğu için bence 820 daha iyi bir seçenek :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bence fazla oyun oynayan biri değilseniz en az bir L720 almanızda fayda var.

n000k

n000k

Üye
Bazı uygulamalarda 1gb ram kısıtlaması olduğu için bence 820 daha iyi bir seçenek :)
şu zamanda 1 Gb ram altında akıllı telefon almak zaten iyi değil bana görede.. yani daha çok oyun oynamayan insanlar için geçerli bir katagori benim için..

HighCore

HighCore

Üye
şu zamanda 1 Gb ram altında akıllı telefon almak zaten iyi değil bana görede.. yani daha çok oyun oynamayan insanlar için geçerli bir katagori benim için..

Çok oyun oynayan biri değilsen wp8(şimdilik çok uygulama zenginliği yok)
Oyun oynarım dersen android
Hem oyun hem stabillik dersen birde paran varda ios :D

n000k

n000k

Üye
orası öyle ama ios için çok para lazım.. iphone C5leri çıkardı hani şu rengarenk olanlar.. daha önce okuduğum bir haberde ise bu C5ler için ucuz iphone lar olarak bahsedilmişti.. ama fiyatlar yine 2000 nin üstünde.. neresi ucuz bunun?? doğrusu çok param yok ama evet yine bir iphone tel kullanmak isterdim ama bu fiyatlarla asla!!

HighCore

HighCore

Üye
orası öyle ama ios için çok para lazım.. iphone C5leri çıkardı hani şu rengarenk olanlar.. daha önce okuduğum bir haberde ise bu C5ler için ucuz iphone lar olarak bahsedilmişti.. ama fiyatlar yine 2000 nin üstünde.. neresi ucuz bunun?? doğrusu çok param yok ama evet yine bir iphone tel kullanmak isterdim ama bu fiyatlarla asla!!

Ozaman ya wp8 yada android bu kısımda dediğim gibi ihtiyaçlarına göre karar vermen gerek

n000k

n000k

Üye
Ozaman ya wp8 yada android bu kısımda dediğim gibi ihtiyaçlarına göre karar vermen gerek

dostum konu benim değil zaten.ben aldım telimi ben 920 kullanıyorum :) arkadaş umarım kendi için doğru olan kararı verir.burda çok insan gördük.alıpta pişman olan.hem her şey olsun istiyor ama alırken bakmıyor.sonra gelip burda aşağılayıcı konular açıyorlar.tabi bu isteklerine göre araştırmamaktan kaynaklı bir yanlış.dediğim gibi arkadaş memnun olabileceği bir telefon umarım bulabilir.

HighCore

HighCore

Üye
dostum konu benim değil zaten.ben aldım telimi ben 920 kullanıyorum :) arkadaş umarım kendi için doğru olan kararı verir.burda çok insan gördük.alıpta pişman olan.hem her şey olsun istiyor ama alırken bakmıyor.sonra gelip burda aşağılayıcı konular açıyorlar.tabi bu isteklerine göre araştırmamaktan kaynaklı bir yanlış.dediğim gibi arkadaş memnun olabileceği bir telefon umarım bulabilir.

Yanlışlık için özür :D. Ama sende mutlusundır umarım :)

Arkadaş içinde inşallah gönlüne göre bir telefon alır mutlu olur :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt