Galaxy Wonder Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder Açılmıyor
merhaba arkadaşlar benim galaxy w açılmıyor kendiliğindne samsung yazısı çıkıyor sonra geri kapanıyor sonra tekrar açılıp samsung yazısı çıkıyor tekrar kapanıyor download moda almaya çalıştım download modda 1 2 saniye kalıyor sonra tekrar aynı sorun oluşuyor şarja takıyorum bu defa samsung yerine pil göstergesi yanıp sönüyor
telefona ne oldu ve ne yapmam gerekiyor ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

genco15

genco15

Üye
Ilk defa goruorum bu sorunu farkli batarya deneme sansin varsa dene olmazsa servis yolu gozukmus gibi

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
tamam deneyeyim sonucu buraya yazarımgalaxy mini 2 nin bataryası olur diye düşündüm fakat olmadı başka çözümü olan varmı?

Rainesto

Rainesto

Üye
bendede aynı telefondan var bence bi işe yaramaz sürekli donuyo üstelik şimdi bende batarya şişti yarın servise yollucam inşallah degiştirecekler bataryanı dikkatlice incele belki şişmiştir

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı 2 ay önce garantiden değiştirdim şu anda şişme falan yok birde şimdi garantiye de veremiyorum telefon rootlu olduğu için

Rainesto

Rainesto

Üye
root işleminin aynısını yapın sadece update.zip dosyası yerine bu dosyayı kullanın ve telefonunuzu unroot yapın

Neagf

Üye
O işe yaramaz. Sayaci var cihazin. Dostum güç tuşu takili kalmiş gibi gorunuyor. Onu bir kontrol et.

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
tuş da takılma yok kimisi full brick olmuştur diyo kimisi bataryayı değiştir diyo kafayı yiyecem ya :S
tam zamanında bozuldu yarın yola çıkacaktım :(

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
tuş da takılma yok kimisi fu ll brick olmuştur diyo kimisi bataryayı değiştir diyo kafayı yiyecem ya :S
tam zamanında bozuldu yarın yola çıkacaktım :(
Kardesim benim arkadaş ta aynı sorun vardı telefonu kaçakti modeli samsung Galaxy s3 mini idi çocuk format atarken telefonu açmış Samsung Galaxy s3 mini yazısı çıkıyor du 2 saat o yazı çıkıyor du bir türlü açılmadı bende biraz kurcaladim orjinal rom atmaya çalıştim download moddan atıyor du telefoncuya verdi telefoncu 150 tl Ye yaptı

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
tamam zamanında oldu ya :(

esmeran3

esmeran3

Üye
3 gün öncede benim başıma geldi samsung galaxy s3 :'( hiç ama hiç açılmıyor telefon. ne şarj oluyo ne başka bişi ne açılıyo resmen öldü. verdim telefoncuya bakalım yarın servise gönderecek

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
neyse yarına yeni batarya deneyim olmadı garantiye vercez

esmeran3

esmeran3

Üye
Kesin dene ama orjinal olsun öyle piyasadaki mallardan felan olmasın git samsungun orjinal bayisine orda söyle dene olmadı direk orda servise ver :) Bataryadan da YAPABİLİYORMUŞ.

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
birden oldu ya anlamadım bende yalnız bozulmadan 1 saat önce telefon elimden düştü ama sert bi düşüş olmadı hatta yarım metre yükseklikten düştü onun yapacağını zannetmiyorum

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
birden oldu ya anlamadım bende yalnız bozulmadan 1 saat önce telefon elimden düştü ama sert bi düşüş olmadı hatta yarım metre yükseklikten düştü onun yapacağını zannetmiyorum
Hocam bilemicim ama düşmede bir zarar görmüş olabilir sen batarya dene denemekte fayda var ama Bataryadan olacağını zannetmiyorum elimden bir şey gelse yardim ederdim kusura bakma kardeşim

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam ne demek bunları söylemeniz bile çok önemliydi benim için teşekkür ederim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt