Galaxy Wonder Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
Oncelikle sorun nasil basladi birde bataryada sisme yoksa bosuna ugrasma bataryada sorun olsa hic acilmazdi.

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü işlemcisi yanmış garantiye vereceğim..

kral18

kral18

Üye
Custom romsa garanti kabul etmez. Buyuk ihtimalle overclock ile yaktin. Overclock mu kullaniyordun?

Overclock bu performans bölümündeki olaylarmı olüyor yoksa başka bir pro mu var acaba

HeroMR

HeroMR

Üye
Overclock bu performans bölümündeki olaylarmı olüyor yoksa başka bir pro mu var acaba
Overclock 1.8 ghz'e cikartma oluyor kerneller ile geliyor ayarlardan arttirirsaniz artar eger dokunmadiysaniz max cpuya oc olmaz. (Tum kerneller oc destekli degil)

esokmen

esokmen

Üye
bendede aynı telefondan var bence bi işe yaramaz sürekli donuyo üstelik şimdi bende batarya şişti yarın servise yollucam inşallah degiştirecekler bataryanı dikkatlice incele belki şişmiştir

O işe yaramaz. Sayaci var cihazin. Dostum güç tuşu takili kalmiş gibi gorunuyor. Onu bir kontrol et.

tuş da takılma yok kimisi fu ll brick olmuştur diyo kimisi bataryayı değiştir diyo kafayı yiyecem ya :S
tam zamanında bozuldu yarın yola çıkacaktım :(

Telefon gerçekten takılıyo arkadaş haklı.

Sayaç mevzusuna gelince defalarca verdim hiç bir şey olmadı zaten sayaç nerede nasıl bakılıyor ? Download mode de sayaç gözüküyor galiba ama hep aynı :)

HArd brick olsa göremezsin onları kardeşim merak etme telefonu sen bi bırak kendi başına şarzda bekle sonra al bakalım tekrar dene. Bataryayı değiştir arkadaşın dediği gibi.

İnşallah sorun düzelir

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
farklı batarya denedik sonuç aynı ve overlock yapmadım
Hala garantiye vermedim 2 3 hafta sonra vereceğim hiçbirşeyden bahsetmezsen alırlarmı telefoncuya sordum onlar zaten alır almaz sıfırlıyolar sorun çıkmaz dedi

Invoke

Invoke

Üye
Bakmazlar bile(alır yani garanti), bence... Geçmiş olsun Tolga.Durduk yere olması garip değil mi?.. :S

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
Aynen mert
Geçenlerde arkadaşla konuşuyorduk ondada benim telefon vardı zamanında cm9 atmıştım sonra stock rom a geri çevirdim
Bahsettim ona konudan aynısı onun da telefona stock romdayken olmuş işlemcisi yanmış işte almışlar onun telefonu da

HeroMR

HeroMR

Üye
Bilgisayarında Galaxy W driveri var mı? Download moda giriyorsa kapanması normal değil.

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
download moda giriyor fakat girdikten 2 3 sn sonra yeniden başlıyor
bu dediğin driverları nerde bulabilirim?

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada hiç müdahale etmeden öylesine açmayı denedim telefon açıldı şu anda sorun yok

• Beğen
Tepkiler: -Emre

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
Aynen mert şu anda hiçbir sorun yok nasıl oldu bende anlamadım :)

-Emre

-Emre

Üye
abi kafasına göre takılıyor cihaz kimseyi takmıyor :D :D

ilcarnefice

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim romları yakıştıramadı kendine herhalde alındı :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt