Telefon Tavsiyesi 1000 Tl Telefon Önerisi Acil

Sponsorlu Bağlantılar

sado38can

Üye
    Konu Sahibi
1000 Tl Telefon Önerisi Acil
Arkadaşlar telefon aramaktan bıktım artık aklında 2 tane telefon var ama gidip geliyorum

Lg G veya Htc One X düşünüyorum eğer bunlar biraz bütce olarak fazla olursa sony İon almayı düşünüyorum tabiki Lg ve Htc ikinci el temiz olacak sıfır alamam Sony sırf kamera ve tasarım için eski bir cihaz o fiyatı hakedermi acaba başka önerisi olan varmı arkadaşlar.

Samsung düşünmüyorum

tory1tory

tory1tory

Üye
LG G iyidir ama bütçeni biraz aşabilir . Htc one x alma derim . Bence General mobile discovery(16 gb) al 300 tl de cebinde kalsın

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
kardeş en iyisi 2sinden birini alcam diyosan illa, git htc x oneyi al yoksa yukarda arkadaş iyi demiş gm discovery al

enesrsln

enesrsln

Üye
Alabilirsen LG Optimus G al. Teknosa'ya gir biraz incele G'yi. Optimus G ile ilgili soracağın soru olursa cevaplarım.

xpeople

xpeople

Üye
S3 tavsiyemdir.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeşim sana araştırma yapayim

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sony Xperia SP :good:

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
bunlar one xBunlar da lg g

sado38can

Üye
    Konu Sahibi
gm hiç düşünmedim gerçekten yani alacağım telefonun kamerası iyi olsun istiyorum o yüzden sp de hiç bakmadım ve nexus 4 nasıl sizce arkadaşlar kamera acısından bakarsakhocam değer mi o paraya gittim inceledim cihazı gerçekten çok hoşuma gitti her yönüyle

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Iyi bir cihaz özellikle de güncelleme de git kamerasina bak beğenebilir sen almalisin ve unutma 16 gb sana yetecek se al

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

sado38can

Üye
    Konu Sahibi
Sony önerebilirmisiniz o fiyata peki arkadaşlar xperia s nasıl sizce

Invoke

Invoke

Üye
Xperia iondu sdi geç, eski telefonlar, donanım önemli androidde, eski donanımlar bunlar...
Xperia SP öneririm ben, xperialar içinde.

Optimus G'ye gelirsek ekranı(bknz:TrueHD IPS/Zerogap touch) SPden kat kat daha iyidir, kamerası Zden biraz kötü yine SPden iyidir.
Sese gelirsek xloudun/clearaudio'nin farkını göreceğinizi düşünüyorum, ama o diğer özellikler için vazgeçilebilir olduğunu ve G'nin yeterli olacağını düşünüyorum.
Donanıma gelirsek yine optimus g daha iyidir. Xperia Z ile aynı donanıma sahip bir cihaz. 2GB ram, S4 pro cpu adreno 320 gpu... SP bunların bir düşük versiyonu ki aradaki 1gb ram çok önemli.
Optimus G'nin tek sorunu android 4.1.2de kalmış olması ve büyük ihtimalle güncelleme almayacak olması ;ama SP 4.3 alacak bu yıl bitmeden. 2014de 4.4de alır... Sonrası SPde de sıkıntı... Bu nedenle Optimus G diyorum, dediğim gibi sp ile değil z ile karşılaştırılacak cihaz.
Diğer ion olsun xperia s olsun... Bunlar SP'ye göre bile çok düşük kalan cihazlar...

sado38can

Üye
    Konu Sahibi
Xperia iondu sdi geç, eski telefonlar, donanım önemli androidde, eski donanımlar bunlar...
Xperia SP öneririm ben, xperialar içinde.

Optimus G'ye gelirsek ekranı(bknz:TrueHD IPS/Zerogap touch) SPden kat kat daha iyidir, kamerası Zden biraz kötü yine SPden iyidir.
Sese gelirsek xloudun/clearaudio'nin farkını göreceğinizi düşünüyorum, ama o diğer özellikler için vazgeçilebilir olduğunu ve G'nin yeterli olacağını düşünüyorum.
Donanıma gelirsek yine optimus g daha iyidir. Xperia Z ile aynı donanıma sahip bir cihaz. 2GB ram, S4 pro cpu adreno 320 gpu... SP bunların bir düşük versiyonu ki aradaki 1gb ram çok önemli.
Optimus G'nin tek sorunu android 4.1.2de kalmış olması ve büyük ihtimalle güncelleme almayacak olması ;ama SP 4.3 alacak bu yıl bitmeden. 2014de 4.4de alır... Sonrası SPde de sıkıntı... Bu nedenle Optimus G diyorum, dediğim gibi sp ile değil z ile karşılaştırılacak cihaz.
Diğer ion olsun xperia s olsun... Bunlar SP'ye göre bile çok düşük kalan cihazlar...
yani herhalde G alınabilir bir cihaz diyorsunuz tek sıkıntı galiba Lg nin güncelleme sorunu

Invoke

Invoke

Üye
yani herhalde G alınabilir bir cihaz diyorsunuz tek sıkıntı galiba Lg nin güncelleme sorunu

Aynen, güncelleme sorunu, custom rom desteği ne derece bilmiyorum lgde ama sonyde sınır yok O.o ama farketmez dediğim gibi Z ile karşılaştırılacak cihaz SP ile filan değil :)

JosephLion

JosephLion

Üye
nexus 4

JosephLion

JosephLion

Üye
güncelleme olayını düşünüceğim hocam
nexus 4 iyi donanım ve güncelleme bakımından fakat multimedia yok kamera vasat
çocukları uYoutube ta izlediğim kadar gayet başarılı bence

Invoke

Invoke

Üye
Optimus G ile nexus4'ün çipseti aynı diye biliyorum. Nexus4'ün artısı saf android + güncelleme ama kamera ekran vs optimus g alır =) İkisine de bakın.

enesrsln

enesrsln

Üye
Aynen, güncelleme sorunu, custom rom desteği ne derece bilmiyorum lgde ama sonyde sınır yok O.o ama farketmez dediğim gibi Z ile karşılaştırılacak cihaz SP ile filan değil :)
LG Optimus G kullanıcısıyım ve Optimus G CyanogenMod'unresmi cihazları arasında. Geçen gün CM 10.2(4.3 JellyBean) kurmuştum telefonuma. Optimus G'ye bir güncelleme gelecek %90 ihtimalle. Yani Android 4.1.2'de kalmaz. Büyük ihtimalle bu güncelleme Android 4.3 güncellemesi olacak ve arayüzün biraz daha G2'ye benzetilmesi bekleniyor(Özellikle durum çubuğu). Gelecek güncellemeyle Knock On özelliği de eklenebilir çünkü bu özellik tamamen yazılımsal. LG bu sene çoğu cihazına JB güncellemesini verdi. Bizler de LG'den umutluyuz. Haoldu ki LG güncelleme vermedi bizde CM vs. kurarız.