HighCore
Üye
polis kaçtı 131 mi ydi
Hiç acımam polisi çağırırım![]()
Evlerinizi biliyoruz. Hepinizin olduğu yere kilitlenmiş ultra tüftüflerimiz var sakin olunbge polisi aramayon yoksa delik deşik olursunuz

polis kaçtı 131 mi ydi
Hiç acımam polisi çağırırım![]()

lastiklerine atarımEvlerinizi biliyoruz. Hepinizin olduğu yere kilitlenmiş ultra tüftüflerimiz var sakin olunbge polisi aramayon yoksa delik deşik olursunuz
![]()

lastiklerine atarım![]()
gurur duyarımAnti tank tüftüfü üretimine başlıcaz anti okulla sende sponsorumuz olcan

Emre tüf tüfleriÜstüne adını basarız tüftüflerin
Emre tüf tüfleri

basıcan tabi abiFirmanın adı MaxiTüfTüf. Silahım üstüne bi e basarız![]()

Bence hepimiz birleşelim bi şirket kuralım ismide
MaxiTüfTüf olsun. Paranın dibine vuralım nası fikir?:
İyi fikir bir de slogan bulalımBence hepimiz birleşelim bi şirket kuralım ismide
MaxiTüfTüf olsun. Paranın dibine vuralım nası fikir?:
İhracat falan da yaparız karlı iş.Tasarımları LG G2 yapar biz kontrol eder yorum yaparız 
İyi fikir bir de slogan bulalım
Her şey maxi
Her şey kanki
Satın al şuradan bir tane
Tüf tüf maxi
İhracat falan da yaparız karlı iş.Tasarımları LG G2 yapar biz kontrol eder yorum yaparız
![]()

3. kattan aşagı attımızda şişe bu çivinin üsütüne düşecek kapagı delip
düzenek çalışıyor.size göstermek için normal su ile yaptım evde sirke limon tozu kalmamış. bide böyle bişeyi ilk defa
yapıp denedigim sonuçların ne olcagını bilemedigim için pek özenmedin siz daha iyisini yapıp geliştirin
25 30 cm şeklinde kare şeklinde karton parça kesip hazırlıyoruz. sonra köşeden kşeye çapraz katlıyoruz
katlamakta zorlanılırsa maket bucayla hafıf birinci katını çizerek katlanması kolaylaşır
Kartonu katladıktan sonra ortasına pet şişenin gircegi genişlikte delik açıyoruz. açılan delik pet şişeği bıraz sıkmalı bol olmayacak
Kanatların tek tek kesip yapıştıra bilirisınız faklı şekillerde olabilir en kolay bu şekilde yapıldıgı için böyle yapmayı tercih ettim
kanatların amacı şişenin yere tam dık olarak çakılması için füze süsü vermek için değil
buda füzenin tapası3. kattan aşagı attımızda şişe bu çivinin üsütüne düşecek kapagı delip
içindeki basınçlı gaz sıkışması burdan fışkırıp patlayacak.Burası önemli Civi fotograftaki gibi tam dik olmalı şişeyi düz yere koyup etrafında bir tur atıp çivinin dık oldugundan emin olmak lazım
1lt şişenin yarısına kadar su doldurdum yaklaşık 500g kadar agırlı var damdan aşşa 3metreden betan zemine attımdüzenek çalışıyor.
rica ederimMühendisimizde hazır... Deney için teşekkürler
ben genel müdür olurumŞimdi işleri resmikeltirelim herkezin neyden sorumlu olduğumu yazalım bisonra seri üretime geçelim
Az daha unutuyordum şişenin yarısına kadar su doldurup içine limon tuzu yada sırke birazda karbonot atıp şişienin kapagı kapatıp çalkalanmalı şişenin içinde yüksek basınç oluşuyor daha sonra
düzenek hazırlanmalı
ben genel müdür olurum
genel müdürü en son seçeriz. Yada sen arge bölümü başkanı ol oda iyidir. Ben ticari antlaşmalardan sorumlu müdür olayım anti okull da politika yapar
. Lg g2 de sponsorumuz oluyo. 
tamam ben mühendist oluyum bu tüftüflerin yivli olanları yapmak için gerekli hazırlıkları yapalımSen mühendissingenel müdürü en son seçeriz. Yada sen arge bölümü başkanı ol oda iyidir. Ben ticari antlaşmalardan sorumlu müdür olayım anti okull da politika yapar
. Lg g2 de sponsorumuz oluyo.
MaxiTüfTüf hazır![]()