Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
µTorrent ve BitTorrent kullanıyorum, programa bir torrent eklediğim zaman RAM kullanımı yavaş yavaş artıyor.2,2Gb*3,2Gb*3,7Gb*4,1Gb*4,7Gb...7,9Gb oluyor ve bilgisayar kasım kasım kasılıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
enterneoll
Üye
ben utorrent kullanıyorum 8 gb ram'im var 2-3 gün torrent durmadan indirme yapsa dahi hiç bir yavaşlama olmadı
bende 8 saat sonra RAM 7,9Gb oluyor Pc kasım kasım kasılıyoor. Şimdi Bittorrent denedim ondada ram 4,9 oldu. 7,9olursa pc kapancak, kapanırsa bidaha açılmıyacak
PureFood
Üye
yıllardır torrent kullanırım RAM değeri bu sebepten hiç artmamıştır. Uygulamayı Revo Uninstaller ile kaldırıp tekrar kur bakalım kökten silinsin belli ki makina ile bir anlaşmazlık var.
yıllardır torrent kullanırım RAM değeri bu sebepten hiç artmamıştır. Uygulamayı Revo Uninstaller ile kaldırıp tekrar kur bakalım kökten silinsin belli ki makina ile bir anlaşmazlık var.
genelde oyun forumlarında en stabil utorrent sürümünün 3.2 olduğu söylenir. ben de aylardır güncellemiyorum bu sebeple. belki denememiş olabilirsin bu sürümü, denemekten zarar gelmez;
genelde oyun forumlarında en stabil utorrent sürümünün 3.2 olduğu söylenir. ben de aylardır güncellemiyorum bu sebeple. belki denememiş olabilirsin bu sürümü, denemekten zarar gelmez;