Kendi Tüf Tüfümü Yaptım Destek Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ama eline sağlık çok güzel olmuş @LG.G2.32GB@haydaravısyon evet o resmini attığın program.Aynı onunla yapılmış gibi duruyordu çizim :D
o proyu bende kullandım orda bir adam dineliyo adam 180 boylarında mesela bir masa çiziyon
adama göre orantılıyon gerçek boyutla bire bir oluyo bir kadın vardı oda dineliyodu autocate
göre daha kolay program

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Aynen hızlı bir şeyler isteyenler için birebir :oke:

kartal835

kartal835

Üye
konı seklınde sarıcaksın

• Beğen
Tepkiler: HighCore
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Küçükken ne oynardık bu boruyla

Uhops

Uhops

Üye
AR Pİ Cİİ

enterneoll

enterneoll

Üye
bomba atar ekle :D ve kompresör bağla ölümcül mermiler atsın

• Beğen
Tepkiler: HighCore
HighCore

HighCore

Üye
bomba atar ekle :D ve kompresör bağla ölümcül mermiler atsın
konı seklınde sarıcaksın
Aynen hızlı bir şeyler isteyenler için birebir :oke:
o proyu bende kullandım orda bir adam dineliyo adam 180 boylarında mesela bir masa çiziyon
adama göre orantılıyon gerçek boyutla bire bir oluyo bir kadın vardı oda dineliyodu autocate
göre daha kolay program

Bence hepimiz birleşelim bi şirket kuralım ismide

MaxiTüfTüf olsun. Paranın dibine vuralım nası fikir? :cool:

Uhops

Uhops

Üye
Bence hepimiz birleşelim bi şirket kuralım ismide

MaxiTüfTüf olsun. Paranın dibine vuralım nası fikir? :cool:
Cebimde irili ufaklı 3 nükleer başlık var. :eller:

Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Çok çılgın projelerimiz var :D

HighCore

HighCore

Üye
Cebimde irili ufaklı 3 nükleer başlık var. :eller:

Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Çok çılgın projelerimiz var :D

Benimde geçen kıştan kalma montun cebinde 2 tane kimyasal silah buldum bu işi ilerletiriz bize fırlatma rampası versinler yeter :D

Uhops

Uhops

Üye
Benimde geçen kıştan kalma montun cebinde 2 tane kimyasal silah buldum bu işi ilerletiriz bize fırlatma rampası versinler yeter :D
Proje için dedemden kalma bir askeri üst var orada yapak. Habide Maxitüftüflerimizi bombardıman uçağından atar ve uydudan yönlendirme(cod'daki gibi) yaparsak daha ettikili tahribat gücüne, nirvanaya ulaşırız :D

HighCore

HighCore

Üye
Proje için dedemden kalma bir askeri üst var orada yapak. Habide Maxitüftüflerimizi bombardıman uçağından atar ve uydudan yönlendirme(cod'daki gibi) yaparsak daha ettikili tahribat gücüne, nirvanaya ulaşırız :D

Bence tüftüflerin içine parça tesiride koyalom böylece daha geniş alanlara hakim olur daha rahat saldırı ve savunma yaparız sonra tank tüftüfleride yapabiliriz antitank tüftüfü gibi olabilir :D nirvana +1

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALDIM VE İLK DENEMEMİ YAPTIM TÜF TÜF GÜDÜMLÜ Bİ FÜZE GİBİ 10METRE MENZİLİ VAR GERÇEKTEN ÇOK İYİ ETKİ EDİYOR ÖZELLİKLE MAHALLEDEKİ VELESPİTLERE

HighCore

HighCore

Üye
ARKADAŞLAR ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALDIM VE İLK DENEMEMİ YAPTIM TÜF TÜF GÜDÜMLÜ Bİ FÜZE GİBİ 10METRE MENZİLİ VAR GERÇEKTEN ÇOK İYİ ETKİ EDİYOR ÖZELLİKLE MAHALLEDEKİ VELESPİTLERE

İtina ile velespit lastiği indirilir :D:D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Hiç acımam polisi çağırırım :D

Üst Alt