Lumia 820 Wifi Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramatata

Ramatata

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Wifi Problemi
Merhaba arkadaşlar yeni lumia 820 aldım fakat bu telefon evde wifi ye bağlanıyor fakat tarayıcıyi açtığım zaman internet yok bilgisi olanlar yardimci olabilirler mi

Not: Farklı telefonlar wifi ye bağlanıyor sorunsuz bir şekilde

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94

papakudioflu

papakudioflu

Admin
wifi'ye reset atıp tekrar dener misiniz.

Ramatata

Ramatata

Üye
    Konu Sahibi
Denedim o şekilde olmuyor :(

beats

beats

Üye
modemin önce dns ayarını değiştir, olmazsa kablosuz bağlantı modunu değiştir (802.11a/b/g/n) n modunu seçebilirsin

Ramatata

Ramatata

Üye
    Konu Sahibi
Onuda denedim olumsuz hatta farklı farklı 3 5 farklı modemde denedim yine olmadı

beats

beats

Üye
modem arayüzüyle telefondan giriş yapabiliyor musun ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Sorun telefonda bence, hard reset at.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bence internete bağlanır ama bir şey yapamadığından öyledir. yani hızı 0 dır. bazen oluyor öyle. biri törrentten bir şey indirince yani hızın tamamen kullanında telefondan giremiyorsun

beats

beats

Üye
bence internete bağlanır ama bir şey yapamadığından öyledir. yani hızı 0 dır. bazen oluyor öyle. biri törrentten bir şey indirince yani hızın tamamen kullanında telefondan giremiyorsun
dediğin namümkün bağlantı hızı düşer sadece @Ramatata senin cihazda sorun olabilir reset yada flash dene derim ama önce modem arayüzüne telefondan (internet explorerdan 192.168.X.X e gir modele göre değişiyor) girebiliyorsan eğer dns sıkıntısı vardır çünkü henüz wp8 de dns gibi ayrıntılar düzenlenemiyor

BelaMonte

BelaMonte

Üye
dediğin namümkün bağlantı hızı düşer sadece @Ramatata senin cihazda sorun olabilir reset yada flash dene derim ama önce modem arayüzüne telefondan (internet explorerdan 192.168.X.X e gir modele göre değişiyor) girebiliyorsan eğer dns sıkıntısı vardır çünkü henüz wp8 de dns gibi ayrıntılar düzenlenemiyor
ben torrentden 8mps indirirken, aynı bilgisayarda yada başlka aygıtta face ye yada Google ye giremiyordum bağlantı yok diyor ama 8mps indiriyor

beats

beats

Üye
torrent kaynaklı olduğu için modemde port açarsan durum çözülebilir belki, p2p sistemi ağı yoruyor kim bilir kaç kişi aynı dosyanın peşinde ? ayrıca normal olarak altyapıda 2mb aşamazken torrentte 8mb vallahi helal olsun :)

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Bende de (L820) buna benzer bir sorun var fakat ne yaptıysam, ettiysem çözüm olmadı. Wifi bağlantısı ekran zaman aşımına uğrayınca (zaman aşımı seçeneği seçili olduğu halde) çoğu zaman kesiliyor. Bazen de bakıyorum kesilmemiş oluyor. Fakat dizüstünde hiç bağlantı kesilme sorunu yaşamıyorum. Nasıl olacak, nasıl çözülecek bu iş bakalım.

Ramatata

Ramatata

Üye
    Konu Sahibi
Format çektim düzeldi benden önceki sahibi epey kurcalamis

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorun düzeldiyse burada noktalayalım :oke:

:locked:

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt