İstek Iphone 4'mü Uygun 4s'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4'mü Uygun 4s'mi ?
Merhaba arkadaşlar ben GMD almayı kafama koymuştum ama ablam öğretmen olunca sana aylığımdan 100TL her ay vericem dedi bende hemen internetten iphone'un taksitli fiyatlarına baktım. Taksitleri bana uygun ama bana en uygun 4'mü 4s'mi karar veremedim yardım edermisiniz?

İstediğim özellikler :
1) Facebook vs. hızlı olacak
2) Fotoğraf kalitesi iyi olacak çok iyi olmasına gerek yok.
3) İnterneti hızlı olacak.
4) ios7 hiç kasmadan çalışacak.
5) 3D falan Oyunları kasmayacak.

Bu özelliklerle hangisi daha uygun?

-Emre

-Emre

Üye
ikisi arasında tabi 4s :oke: ancak bütçe arttı diye düşünceni değiştirme bence :D

NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
Sizce neden 4s ? Biraz + ve -'lerini söylermisiniz ?

Invoke

Invoke

Üye
4S, 4den iyidir hacı, konun enteresan olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Sizce neden 4s ? Biraz + ve -'lerini söylermisiniz ?

ikisi farklı yıllarda çıkmış ve 4s donanım olarak daha iyi. ip4 7de kaldı ve destek kesildi ancak 4s biraz daha destek alacak. ip4 7 ile pek stabil çalışmıyor (güncellemelerle belki düzelir) ama 4s daha rahat sanırım. yani ip alırsanız sonunda 's' olmasına dikkat edin :)

NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben bir yorum okumuştum birileri hiç farkı yok demişti de :/

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
bence 4s dinamık yapısı hızlı ama fıyat artıyor tabı( iphone 5 ile hızları aynı sadece ekran boyutu farklı

NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
Anladım yorumlarınız için teşekkürler Android'den bıktım ve hem ios'da Camwow ve Retrica var :)

-Emre

-Emre

Üye
Anladım yorumlarınız için teşekkürler Android'den bıktım ve hem ios'da Camwow ve Retrica var :)

camwow ve retrica mı :kotu: olmadı şimdi bak. androidde çok çok daha işlevsel programlar varken bu saçma ego göstergelerini kullanmak bir hatadır. :angry:

marist

marist

Üye
Tabiki de 4s . Bir üst versiyon gibi düşün 4 ün geliştirmiş hali.

NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
@-Emre Neden öyle dediniz ki ? Aslında hiç ios kullanmadım yani başka hangi uygulamalar var bilmiyorum... -_-

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
camwow ve retrica , resmin altına isimlerini eklediği için havalı gibi duruyor.Bu bir ego göstergesi. ben de ios cihaza sahip olmadım hiç, ama çok inceledim ve uzun süre de sahip olacağımı sanmam. Androidin özgürlüğü, işlevselliği o sistemde yok. hele donanım iyiyse bence ios androidin yanından dahi geçemez. şimdi fanboylar buraya yığılacak. kim nederse desin, umrumda değil.eğer androidde bazı uygulamaları apk olarak yükleyip kullanmışsan iosa pek alışamazsın,bir kere swiftkey gibi bir güzellik bile yok.her şey kısıtlı. henüz jb de yok ki hemen de gelmez. zor iş.

kemal21

kemal21

Üye
Ikisi arasında tabiiki 4s ama nexus 4, de bir düşün derim ben birde Aralık ayına kadar beklersen fiyatları düşer yeni 5s ve 5c Türkiye'ye geleceği için.
Birde alacağın cihazın iOS 7 de kasmamasını istiyorsun ama 4 iOS 7 de kasıyor.

NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
@-Emre Ama android'de adam gibi uygulama yok :( Ya da ben bulamıyorum.
@kemal21 Nexus'ları ben pek sevmiyorum yinede yorumunuz için teşekkürler. :)
Bu arada @-Emre biraz bana uygulama konusunda Özel Mesaj'dan yardımcı olurmusun ?

-Emre

-Emre

Üye
@-Emre Ama android'de adam gibi uygulama yok :( Ya da ben bulamıyorum.
@kemal21 Nexus'ları ben pek sevmiyorum yinede yorumunuz için teşekkürler. :)
Bu arada @-Emre biraz bana uygulama konusunda Özel Mesaj'dan yardımcı olurmusun ?

uygulama bulamıyor musun ? önce kullanacağın uygulamalanın işlevini belirlemen gerek. tabi olurum :)

NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
Ya mesela ben camwow'daki efektleri veren bir kamera uygulaması bulamadım :(

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Çift çekirdekli işlemci çok büyük fark yaratıyor.IOS7 yi rahat kullanırsın 4S ile

-Emre

-Emre

Üye
android orjinal düzenleyici, picsay pro, picsart, little photo gibi bir çok güzel program var denemeni öneririm :oke: ayrıca gir playe bak fotoğraf kategorisine :D

• Beğen
Tepkiler: NervousFCK
NervousFCK

NervousFCK

Üye
    Konu Sahibi
Baktım fotoğraf kategorisine bakmaz olurmuyom!

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt