Uygulama Android Orjinal Yazılımlarını Nerden Bulabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Android Orjinal Yazılımlarını Nerden Bulabilirim
Avea inTouch 2 cihazima Cyanogen Mod 4.1.2 rom yuklemistim. Ancak onceki 4.0.4 orjinal romdaki bazi sistem uygulamalari bu rom da yok. Mesela görev yöneticisi ve not defterini cok sık kullaniyordum. onceki rom u kullanirken titanium backup ile not defterinin tam yedeginide almistim ancak bu özel rom a geri yukleme yapmiyor ve not defterimdeki verileride geri yukleyemiyorum. Biri yardimci olabilirmi 4.1.2 nin orjinal sistem uygulamalarinin apk dosyalarini nerden bulabilirim ?yaw arkadas biride mesajlarima cevap versin hep zormu soruyorum bu kadar

celalguven41

Üye
Bu siteden indirebilirsin.

-Emre

-Emre

Üye
Bu siteden indirebilirsin.

Evet ya indidir. Adamın dediğinin siteyle alakası bile yok. Orjinal romdaki uygulamalar orjinal frameworku gerektiriyor. Bu yüzden yedek alınsa da cyan roma kurulamaz. Ayrıca Romun deodex/odex olması da bir etken. Orjinal uygulamanın orjinal romdan portlanmasi gerek.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya indidir. Adamın dediğinin siteyle alakası bile yok. Orjinal romdaki uygulamalar orjinal frameworku gerektiriyor. Bu yüzden yedek alınsa da cyan roma kurulamaz. Ayrıca Romun deodex/odex olması da bir etken. Orjinal uygulamanın orjinal romdan portlanmasi gerek.

Kardesim sen anliyorsun sanirim. Ben su anda CyanogenMod android 4.1.2 yi kurdum onceki romda olan bazi sistem uygulamalari bunda yok. 4.0.4 deki not defterini titanium ile yedeklermistim ancak simdiki rom. a geri yuklemiyor. Geri yuklenior diyor ve iki saat oyle kaliyor. Nasil bulabilirim veya yapabilirim yardimci olurmusun?

-Emre

-Emre

Üye
malesef, yardımcı olmam için aynı cihazın bende de olması gerek. zaten port işi biraz sıkıntılı aşar beni :D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
malesef, yardımcı olmam için aynı cihazın bende de olması gerek. zaten port işi biraz sıkıntılı aşar beni :D

Peki bu android 4.1.2 olan bi telefondan not defterini titanium backup ile yedegini alsak benim telefonda geri yukleme yapsak sonucta android surumleri ayni olmazmi oyle?

-Emre

-Emre

Üye
peki 4.1.2 olan cihazda aynı uygulama olacak mı bakalım?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Not defteri her surumde olur sanirim olmazmi ?

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
olmaz :kro2: cihaza göre değişir..

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Alla alla :D titaniumda farkli rom lar arasi sistem uygulamalari yedekleme ve geri yukleme secenegi neden var o zaman :D