2 Işletim Sistemi 1 Pc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
2 Işletim Sistemi 1 Pc
Bir laptoba win7 ve win8 i kurabılırmıyım.pc acılırke sorsun ıstıyorum win8 mı win7 dıye.(örn;f@tih projesınde tahta açılırken win7 ve pardus cıkıyor onun gibi/

rapman

rapman

Üye
Kurulur. Benim netbook aynen öyle. Biri C'de diğeri D'de

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Faydalımı zararlımı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Yer Bakamından Biraz Kaplar Onun Dışında İkiside Aynı Anda Açılmadığı İçin Sorun Olmaz, Tabi Dosyalarına Müdahale Etmedikten Sonra :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben Windows Server 2012 Windows 7 ve Windows 8 üçünü kullanıyorum (win7'yi evde babam kullanıyor:kıskıs: )

Ama 1tb olmasının avantajıyla.Bu arada HDD'de maximum 4 bölüm oluşturabiliyorsunuz bilginize.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
4 bolum derken c ve d gbimi

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bunu yapmak için ne yapmalıyım.c ye wın8 setup kurup/ d ye wın7 setupmu kuracam arasında nasıl gecıs yaapacam

- - - Eklendi - - -

Bunu yapmak için ne yapmalıyım.c ye wın8 setup kurup/ d ye wın7 setupmu kuracam arasında nasıl gecıs yaapacam

- - - Eklendi - - -

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
onu bnde merak edıyom 2sinin arasnda nasıl geçiş yapılcak onu orensm bnde yapacam.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben zamaninda az sistem kurmadim yan yana :D sistemler arasinda gecis sadece kapatip acma ile oluyor dostum. :oops::confused:

Invoke

Invoke

Üye
Bir laptoba win7 ve win8 i kurabılırmıyım.pc acılırke sorsun ıstıyorum win8 mı win7 dıye.(örn;f@tih projesınde tahta açılırken win7 ve pardus cıkıyor onun gibi/
Kurabilirsin, benim laptopta aynı dedigin sekilde win7 ve win8 var.

Invoke

Invoke

Üye

Normal kurulum yaparken windows kurulumunda, Windowsun üstüne kur, herşeyi sil bunu kur gibi seçenekler oluyor. Bir de orada gelişmiş seçenekler var. Onu seç. Gelen ekranda bölüm oluşturup, silip, biçimlendirebiliyorsun falan... Orada sana.uygun düzenlemeyi yap, sonra kuracağın bölümü seç devam et

Faydalımı zararlımı

Bi zararı yok :D

Invoke

Invoke

Üye
Ben zamaninda az sistem kurmadim yan yana :D sistemler arasinda gecis sadece kapatip acma ile oluyor dostum. :oops::confused:

Kardeş helal olsun, mis gibi hort yapmışsın, dikkat etmedim tapatalktan, sabahtan beri yazıyom...

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Hort yapınca noluyor merak ettim

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Kardeş helal olsun, mis gibi hort yapmışsın, dikkat etmedim tapatalktan, sabahtan beri yazıyom...
Hahaha kardesim gecelegin yollardaydik eve 3te geldim tapatalki actim baktim bunlar bisey anlamiyo hortliyim dedim :kop:

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Taa nisanda açmışım :D

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt