Vodafone Internet Paketi Ariyorum

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Internet Paketi Ariyorum
Arkadaslar Vodafonenun aylik 500 dk + 5000 sms + 500 mb paketi varmıs 30 liraya. Benim kafama yattı fakat bunu kullanmak icin numarayı tasımak gerekiyomus. Haliyle yararlanamıyorum bu fırsattan. Yok mu eski abonelere ozel güzel konusma + net paketleri?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Vodafone ile ilgili herşeyi bana sorabilirsin.

Konuya dönelim:
Sen buna paket mi diyorsun ?
Benim 2 paketim var,
Heryöne 500dk + Heryöne 1000sms + 1gb internet 19/aylık
diğeri
Heryöne 500dk + Heryöne 5000sms + 1gb internet 25/aylık
Normalde tek paketi bile bu fiyata alamazsın. Bunların 25tl'lik olan hattını Vodafone'a taşıyanlar için, 19tl'lik ise Freezone'a üye olursan -ki bunun için 26yaş altı olması gerekiyor o da sorun değil. O konuda da yardımcı olurum.
Tek 1gb internet normalde pahalı ama Freezone'nda 1gb 15tl çok iyi. Ama yeni geçiş yapanlar için daha da uygun paketler var.
Geçiş sağlarken Tarifeni Freezone yani Özgür Genç yaptır.
Ha, şunu da unutma. Tarife işlemleri halletmeden TL yükleme.
Geçiş bilgilerini size bayii söyler zaten. Takıldığın bi yer olursa söylersin kardeşim.

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone ile ilgili herşeyi bana sorabilirsin.

Konuya dönelim:
Sen buna paket mi diyorsun ?
Benim 2 paketim var,
Heryöne 500dk + Heryöne 1000sms + 1gb internet 19/aylık
diğeri
Heryöne 500dk + Heryöne 5000sms + 1gb internet 25/aylık
Normalde tek paketi bile bu fiyata alamazsın. Bunların 25tl'lik olan hattını Vodafone'a taşıyanlar için, 19tl'lik ise Freezone'a üye olursan -ki bunun için 26yaş altı olması gerekiyor o da sorun değil. O konuda da yardımcı olurum.
Tek 1gb internet normalde pahalı ama Freezone'nda 1gb 15tl çok iyi. Ama yeni geçiş yapanlar için daha da uygun paketler var.
Geçiş sağlarken Tarifeni Freezone yani Özgür Genç yaptır.
Ha, şunu da unutma. Tarife işlemleri halletmeden TL yükleme.
Geçiş bilgilerini size bayii söyler zaten. Takıldığın bi yer olursa söylersin kardeşim.

Zaten 1 yıldır freezonluyum. Ama dediğin paketler daha eski üyeler veya numarasını yeni taşıyanlar gibi. Benim için öncelikli olan internet ve konuşma paketi

_RYUK_

_RYUK_

Üye
polis tanıdığın varsa avea da heryone 1000 dk tarife içi 4000 dk 1000 sms ve 4 gb internet 27tl l o pakete bir bak

dawstr

Üye
bu paketin adı ne öğrenebilir miyim?
polis tanıdığın varsa avea da heryone 1000 dk tarife içi 4000 dk 1000 sms ve 4 gb internet 27tl l o pakete bir bak
bu paketin adı ne?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Kamu Mega
Tarifesi