Tavsiye Discovery Alınır Mı Sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Criver

Üye
    Konu Sahibi
Discovery Alınır Mı Sizce?
Arkadaşlar Şimdi Sizden 700 - 800 TL Civarı Telefon önerisi istiyorum.Bir çok siteyi dolaştım araştırdım ve en uygunu GM Discovery olarak gözüküo fiyatının üstündeki bir çok telefondan üstün özelliği var bu özelliklerde bunu Android Telefonlar içerisinde En uygun f/p telefonu yapıyo.Şimdi Daha Üstün özellikli ya da uygun telefon önerisi var mı? Ayrıca Bu Discovery nin Bi özelliğide herhalde Sd cartta Oyun Dosyaları Çalışabiliyormuş...Öyle Duydum yani :D Zaten Son Olarak 16 GB Çıktı.Discovery deki Bence Tek Sorun GPU su PowerVr [Bence] .

Bide Hafıza Kartı Alcam Sizce Ne Alayım [ Oyun İçin] Class 10 İyi Midir?=> [En Üstteki 30mb/s]

enterneoll

enterneoll

Üye
gm discovery 16 gb al :)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
varya hiç kaçırma bu telefonu

Buğra

Buğra

Admin
16gb yerine 4gb alin üstüne 16gb class10(40lira) alin daha iyi olacaktır :)
Merak ettiğiniz sorular varsa telefonla ilgili ozelden yazin yardimci olacagim :)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Merak ettiğiniz sorular varsa telefonla ilgili ozelden yazin yardimci olacagim :)
abi sen iyimisin ya 50tl daha versin 16gb alsın bi hafıza kartı takar paşa paşa kullanır

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Eğer bütçesi varsa öyle yapsin.
Benim soylememdeki amaç.
16gblik versiyonda size 11gb bos alan kaliyor.
Diğer turlu toplamda 16-17gb bos alaniniz oluyor :)

Criver

Üye
    Konu Sahibi
Ztn 4Gb la 16 Gb Arasındaki Fiyat Farkı 20-30 Lira Oynuo o Önemli değilde Bu Oyunların SD Dosyaları Kartta Çalışması Doğru mu?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Zaten oyunların data dosyaları SD kartta olur :)
16gb lik modelde kendi hafizasinda zaten.

• Beğen
Tepkiler: Criver
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Eğer bütçesi varsa öyle yapsin.
Benim soylememdeki amaç.
16gblik versiyonda size 11gb bos alan kaliyor.
Diğer turlu toplamda 16-17gb bos alaniniz oluyor :)
ya boşversene abi adam nasıl olsa hafıza kartı takar ne güzel 16gbside çıktı:biggrin:

• Beğen
saybatli2010

saybatli2010

Üye
bence alabilirsin ben kullanıyorum hızlı stabil bir telefon aynı ürün samsungda olsa 1000 tlden aşağı olmazdı.

Criver

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu Özelliği ztn s3 ile aynı Kamera İşlemci Fln. S3 e verilen Para Buna da Verilir yani :D:D

Buğra

Buğra

Admin
Şimdiden hayirli olsun. Alinca guncellemeyi yapin :spr
Bir sorunuz yada sorunumuz olursa bana mesaj atabilirsiniz

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Çoğu Özelliği ztn s3 ile ay:) nı Kamera İşlemci Fln. S3 e verilen Para Buna da Verilir yani :D:D
s3 verilen para 1200tl olsa bu telefon 700tl 500tl cepte kalsa bi 32 hafıza kartı alsa kalır 470tl
ona gitse altın alsa altın çıkış yapsa parayı kırar gider bi iphone 5s 64gb alır

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Criver

Criver

Üye
    Konu Sahibi
s3 verilen para 1200tl olsa bu telefon 700tl 500tl cepte kalsa bi 32 hafıza kartı alsa kalır 470tl
ona gitse altın alsa altın çıkış yapsa parayı kırar gider bi iphone 5s 64gb alır
Sen Kitap Yaz :D:D

Buğra

Buğra

Admin
Telefon gelince menüdeki sistem güncellemesi uygulamasından guncelleyin :)

ANIL

ANIL

Admin
Tek sorun GPU mu? Telefonda yer alan en iyi donanım gpu. 544MP GPU kullanan cihazların oyun konusunda pek sıkıntıları yok. FHD ekranı ayrı tutuyorum tabi.

Bende tavsiye ederim. O fiyata iyi bir tercih olur.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Criver
Takipçi Satın Al

Üst Alt