Symbian^3te Uzak Durulması Gereken Uygulamalar!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
versiyona farklı değişebilir ya ben üç sefer yükledim. ilk seferde öyle pek sıkıntı olmadı galiba ama ikinci ve üçüncü seferde kalas etti telefonu. Hele en son işte son versiyonun Türkçe halini yükledim bildiğin menüye bile girerken yavaşlıyordu telefon . Ondan olmadı desem sildikten sonra kendine geldi telefon.

normalde sorun çıkarmaz ama telefonunda da problem olabilir.çünkü sorun yaşayan ilk sen varsın.belki de türkçe versiyonu silip ingilizceyi kurduysan üstüne türkçeden bazı dosyalar kalmış olabilir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Hayır sadece o yok ben de varım sen alıştın galiba bi kaldır bakalım fark var mı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
illaki bir nebze yavaşlatır ram kullanıyor sonuçta az da olsa.ama benim için olmazsa olmazlardan biri :)

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
c6-01in performansından birkaç haftadır memnun değildim internette kaydırırken aşırı kasıyordu.Uygulamaları silmeye başladım kısa süre içinde stabiliteyi bozan uygulamaları buldum

1.Lancet quick power:Yeniden başlatıldığında beyaz ekran gelip nokia yazısı gelmeden slapscreen bölümüne geliyor.Extra buttonsla böyle bir sorun yok telefon yeni flashlanmış gibi çalışıyor iki aydır format bile yemedi.

2.Ramblow:Aşırı gereksiz bir program onun yaptığını stabilietyi bozmadan App stop 1.20 yapıyor zaten hiç gerek yok ve bu da sistemin içine ediyor gizlice

3.Fruit ninja bt:Bundan pek emin değilim ama kastırdığına şahit olmuştum eskiden.

4.VE en kötüsü[Allstar Softare] Star Browser 1.20:Hem telefon hafızasını dolduruyor yüklendikten itibaren hem de yükledikten sonra kasıla kasıla bi hal oldu telefon adam gibi çaıştığı da yok silin gitsin!

5.Lantersoft Brıghness Control:Sensörün kafayı yemesini ve gereksiz yere ekranın fazla parlamasını sağlayan silindikten sonra da sensöün eski haline dönmediği iğrenç bir program

6.Nokia Battery Monitör:Aslında tahmini fena değil ancak telefonu kapatıp açtığınızda veya yeniden başlattığınızda hangi uygulamanın ne kadar kullandığını yazan bilgiler bozuluyor ve azalıyor,ve ayrıca gereksiz yavaşlatıyor telefonu
Aklıma başka gelirse yazarım bunları kullanan silerse farkı görecektir
Not:Cihazımda evols CFW yüklüdür
c6-01in performansından birkaç haftadır memnun değildim internette kaydırırken aşırı kasıyordu.Uygulamaları silmeye başladım kısa süre içinde stabiliteyi bozan uygulamaları buldum

1.Lancet quick power:Yeniden başlatıldığında beyaz ekran gelip nokia yazısı gelmeden slapscreen bölümüne geliyor.Extra buttonsla böyle bir sorun yok telefon yeni flashlanmış gibi çalışıyor iki aydır format bile yemedi.

2.Ramblow:Aşırı gereksiz bir program onun yaptığını stabilietyi bozmadan App stop 1.20 yapıyor zaten hiç gerek yok ve bu da sistemin içine ediyor gizlice

3.Fruit ninja bt:Bundan pek emin değilim ama kastırdığına şahit olmuştum eskiden.

4.VE en kötüsü[Allstar Softare] Star Browser 1.20:Hem telefon hafızasını dolduruyor yüklendikten itibaren hem de yükledikten sonra kasıla kasıla bi hal oldu telefon adam gibi çaıştığı da yok silin gitsin!

5.Lantersoft Brıghness Control:Sensörün kafayı yemesini ve gereksiz yere ekranın fazla parlamasını sağlayan silindikten sonra da sensöün eski haline dönmediği iğrenç bir program

6.Nokia Battery Monitör:Aslında tahmini fena değil ancak telefonu kapatıp açtığınızda veya yeniden başlattığınızda hangi uygulamanın ne kadar kullandığını yazan bilgiler bozuluyor ve azalıyor,ve ayrıca gereksiz yavaşlatıyor telefonu

EVOLS CFW NEDÏR

• Beğen
Tepkiler: mahmut.

Abstract_Loco

Üye
normalde sorun çıkarmaz ama telefonunda da problem olabilir.çünkü sorun yaşayan ilk sen varsın.belki de türkçe versiyonu silip ingilizceyi kurduysan üstüne türkçeden bazı dosyalar kalmış olabilir.
Bilmiyorum vala ama telefonu flashlamıştım onun üstüne kurdum eski kalıntı falan yoktu ama sen diyorsan olabilir yani o kadar bilmiyorum ben sadece çok fazla kastı onu biliyorum :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende problem olmadığı için birşey diyemiyorum ama merak ettim ne gibi sorunlar yaşadın extra buttons ile?

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum vala ama telefonu flashlamıştım onun üstüne kurdum eski kalıntı falan yoktu ama sen diyorsan olabilir yani o kadar bilmiyorum ben sadece çok fazla kastı onu biliyorum :)
extra buttonsun kastığını ilk defa senden duydum :)

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo

Abstract_Loco

Üye
bende problem olmadığı için birşey diyemiyorum ama merak ettim ne gibi sorunlar yaşadın extra buttons ile?
:) ben zoru başarmış gibi duruyorum o zaman sanırım bu programla telefonu kastırarak :) şöyle söyleyeyim mesela arkada yüksek bi oyun açıkmışta menüye basınca bekleye bekleye giriyomuş gibi sonra ev ekranları arasında geçiş yaparken aynı şekilde takıla takıla ekran değişiyordu. Sonra tepkiler aşırı yavaştı işte en son beni delirttiğinde :) yanlış anlaşılmasın an yükler yüklemez böyle olmuyo ama mesela normal kullandığım gibi kullanırken uygulama sayısı artınca başlıyo böyle yapmaya. Mesela su an aşağı yukarı 7 uygulama açık ama o dediğim olay yok eğer yüklü olsaydı muhtemelen deliriyo olurdum :)pardon 9muş :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
birde son versiyonu 3.5i yükleyip dener misin sana zahmet.bakalım olacak mı

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
saolasın kardeş

• Beğen
Tepkiler: mahmut.

Abstract_Loco

Üye
birkaç gün test et sonucu yaz buraya bakalım.
hocam şöyle söyleyeyim kurduktan sonraki bir saat içerisinde iki kere res attı daha sonra yapmadı öyle. Ama kullanım esnasında aynı şeyler başladı yine açık uygulama sayısı arttıkça mesaj yazarken yavaşlama uygulamalarda kasma ev ekranları arasında geçişte takılma falan. Ha bire ramblowdan tüm uygulamaları kapatıp kasma durumunu bulmaya çalıştım. Dün kaldırdım şöyle söyleyeyim kurulu iken 5 uygulamadan sonra kasma başlıyo yüklü değilken 9 uygulamada tık yok öyle bi gözlemim oldu :) ama benim telefonumdan kaynaklı olabilir bu durum çünkü bu kadar belirgin olsaydı herkes şikayet ederdi :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence senin telefondan kaynaklı bu.çünkü kimsede olmuyor bu sorun :) format zamanı gelmiş bile çoktan.

Üst Alt