Symbian^3te Uzak Durulması Gereken Uygulamalar!

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3te Uzak Durulması Gereken Uygulamalar!
c6-01in performansından birkaç haftadır memnun değildim internette kaydırırken aşırı kasıyordu.Uygulamaları silmeye başladım kısa süre içinde stabiliteyi bozan uygulamaları buldum

1.Lancet quick power:Yeniden başlatıldığında beyaz ekran gelip nokia yazısı gelmeden slapscreen bölümüne geliyor.Extra buttonsla böyle bir sorun yok telefon yeni flashlanmış gibi çalışıyor iki aydır format bile yemedi.

2.Ramblow:Aşırı gereksiz bir program onun yaptığını stabilietyi bozmadan App stop 1.20 yapıyor zaten hiç gerek yok ve bu da sistemin içine ediyor gizlice

3.Fruit ninja bt:Bundan pek emin değilim ama kastırdığına şahit olmuştum eskiden.

4.VE en kötüsü[Allstar Softare] Star Browser 1.20:Hem telefon hafızasını dolduruyor yüklendikten itibaren hem de yükledikten sonra kasıla kasıla bi hal oldu telefon adam gibi çaıştığı da yok silin gitsin!

5.Lantersoft Brıghness Control:Sensörün kafayı yemesini ve gereksiz yere ekranın fazla parlamasını sağlayan silindikten sonra da sensöün eski haline dönmediği iğrenç bir program

6.Nokia Battery Monitör:Aslında tahmini fena değil ancak telefonu kapatıp açtığınızda veya yeniden başlattığınızda hangi uygulamanın ne kadar kullandığını yazan bilgiler bozuluyor ve azalıyor,ve ayrıca gereksiz yavaşlatıyor telefonu
Aklıma başka gelirse yazarım bunları kullanan silerse farkı görecektir
Not:Cihazımda evols CFW yüklüdür

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Jan ve asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
2. Nesil bir telefonun olsa bunların hiçbirini yazmazsın çünkü 1. Ve 2. Nesil arasında çok fazla stabil farkı var :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
onlarda olmaz diye aklıma geldi ama hepsini yüklesen sildikten sonra fark olabilir :)

ewacash

Üye
Lantersoft Brıghness Control için eksik bi bilgi var ışık sensörünü açıp sildiğinde güç tasarrufu dahil parlaklık gayet orjinal çalışıyo ama bende sevmedim bu programı :)

kcr

Üye
Gereksiz dosya silen her programı kurmamak gerekiyor. Gereksiz diye silinen gerekliler de geri gelmiyor; cihazın her şeyi allak bullak oluyor sonunda...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Nokia bubbles..bataryanın içine eden ultra gereksiz bir uygulama

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Nokia battery monitor çok gereksiz bir uygulama :) Ramblow asllında fena değildi ama ben de silip app stop kurdum oviden. O daha basit :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cep bilgi, otobüs saatleri,metro saatleri..bu üç uygulamadan da uzak durun..hem güncel değil hem de uyum sorunu var.

Abstract_Loco

Üye
ramblow bence o kadar gereksiz değil ya kullanıyorum ben ama app stop daha mı iyi dersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Hopdedixulen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ram blow da yanlış bir komutla system processleri kapayıp telefonu kullanılamaz hale de getirebiliyorsun.kapatıp açmadan düzelmiyor..ama appstopda böyle birşey yok.bana kalırsa ram blow dan çok daha etkili.

Abstract_Loco

Üye
ram blow da yanlış bir komutla system processleri kapayıp telefonu kullanılamaz hale de getirebiliyorsun.kapatıp açmadan düzelmiyor..ama appstopda böyle birşey yok.bana kalırsa ram blow dan çok daha etkili.

vala o yanlış komut nasıl verilir hiç o kadar kullanmadım ki ramblow ortada terket var ona basıyorum terkediliyor yada terminate diyor işte arka planda çalışan 3 tane uygulama kalıyor :) ap stopu denedim dün o çat diye herşeyi kapatı x plore bile kapandı :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
vala o yanlış komut nasıl verilir hiç o kadar kullanmadım ki ramblow ortada terket var ona basıyorum terkediliyor yada terminate diyor işte arka planda çalışan 3 tane uygulama kalıyor :) ap stopu denedim dün o çat diye herşeyi kapatı x plore bile kapandı :)
App stopta uygulamaların üstündeki tiki kaldırırsan kapanmaz çat diye ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen..bence appstop daha kullanışlı..zevkler ve renkler tabiki :)

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
3,5 ve 6'yı kullanıyorum sıkıntı yok :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Belle extra buttons ve spb mobil shell i ekle özellikle extra buttons

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
İsa ya katılıyorum ;)

Abstract_Loco

Üye
aynen aynen extra button tek geçerim onu telefona kafayı yedirtti sinirden duvara atacaktım az daha

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mr.alshahawy extra buttonsdan mı bahsediyorsunuz? bende bir sorun yok sizde ne problem oldu ki?

Abstract_Loco

Üye
mr.alshahawy extra buttonsdan mı bahsediyorsunuz? bende bir sorun yok sizde ne problem oldu ki?
versiyona farklı değişebilir ya ben üç sefer yükledim. ilk seferde öyle pek sıkıntı olmadı galiba ama ikinci ve üçüncü seferde kalas etti telefonu. Hele en son işte son versiyonun Türkçe halini yükledim bildiğin menüye bile girerken yavaşlıyordu telefon . Ondan olmadı desem sildikten sonra kendine geldi telefon.

Üst Alt