Grup kuruldu mu ivit.
Enes Üye Dede' Alıntı: Dünür ben bu gruba girmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Beraber mi gitsek Diğer grubu satalım mı
Dede' Alıntı: Dünür ben bu gruba girmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Beraber mi gitsek Diğer grubu satalım mı
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Beraber mi gitsek Diğer grubu satalım mı Genişletmek için tıkla ... Gidelim hadi ciddiyim dünür. Odayı su bassın
TheFenomen' Alıntı: Beraber mi gitsek Diğer grubu satalım mı Genişletmek için tıkla ... Gidelim hadi ciddiyim dünür. Odayı su bassın
Enes Üye Dede' Alıntı: Gidelim hadi ciddiyim dünür. Odayı su bassın Genişletmek için tıkla ... bu grup bizim grup kadar tecrubeli değil bence suya dayanamazlar
Dede' Alıntı: Gidelim hadi ciddiyim dünür. Odayı su bassın Genişletmek için tıkla ... bu grup bizim grup kadar tecrubeli değil bence suya dayanamazlar
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: bu grup bizim grup kadar tecrubeli değil bence suya dayanamazlar Genişletmek için tıkla ... tazyikliyse kötü etkilenebilirler =P
TheFenomen' Alıntı: bu grup bizim grup kadar tecrubeli değil bence suya dayanamazlar Genişletmek için tıkla ... tazyikliyse kötü etkilenebilirler =P
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: tazyikliyse kötü etkilenebilirler =P Genişletmek için tıkla ... Ahmet abinin sudan anladığıyla senin sudan anladığın farklı bence
-qarapapaq-' Alıntı: tazyikliyse kötü etkilenebilirler =P Genişletmek için tıkla ... Ahmet abinin sudan anladığıyla senin sudan anladığın farklı bence
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: bu grup bizim grup kadar tecrubeli değil bence suya dayanamazlar Genişletmek için tıkla ... Kaf keeeef
TheFenomen' Alıntı: bu grup bizim grup kadar tecrubeli değil bence suya dayanamazlar Genişletmek için tıkla ... Kaf keeeef
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Ahmet abinin sudan anladığıyla senin sudan anladığın farklı bence Genişletmek için tıkla ... onu ben de farkettim ;ama artık yorum yazmıştım yapacak bişi yok
TheFenomen' Alıntı: Ahmet abinin sudan anladığıyla senin sudan anladığın farklı bence Genişletmek için tıkla ... onu ben de farkettim ;ama artık yorum yazmıştım yapacak bişi yok
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: tazyikliyse kötü etkilenebilirler =P Genişletmek için tıkla ... Ama emin ol en tazyiklisi bende bilen bilir u: :tazyikmaxlevel:
-qarapapaq-' Alıntı: tazyikliyse kötü etkilenebilirler =P Genişletmek için tıkla ... Ama emin ol en tazyiklisi bende bilen bilir u: :tazyikmaxlevel:
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Ama emin ol en tazyiklisi bende bilen bilir u: :tazyikmaxlevel: Genişletmek için tıkla ... :kahverengidolama:
TheFenomen' Alıntı: Ama emin ol en tazyiklisi bende bilen bilir u: :tazyikmaxlevel: Genişletmek için tıkla ... :kahverengidolama:
Enes Üye Dede' Alıntı: armak: azu: :duman: Genişletmek için tıkla ... : parmak u u u : pazu :yumruk :kalpli göz :duman :kahverengi dolama
Dede' Alıntı: armak: azu: :duman: Genişletmek için tıkla ... : parmak u u u : pazu :yumruk :kalpli göz :duman :kahverengi dolama
Enes Üye Pikkaccu' Alıntı: :dedebiziaydınlat: Genişletmek için tıkla ... Ahmet abiyle benim şifreli whatsapp konuşmalarımız bunlar
Pikkaccu' Alıntı: :dedebiziaydınlat: Genişletmek için tıkla ... Ahmet abiyle benim şifreli whatsapp konuşmalarımız bunlar