Hangi App Store Daha Güzel?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi app store daha güzel?

• Apple app store IOS

Kullanılan: 22 61.1%
  • Google play store ANDROİD

Kullanılan: 12 33.3%
  • Microsoft marketplace WINDOWS PHONE

Kullanılan: 4 11.1%
  • App world BLACKBERRY OS

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ovi store SYMBIAN OS

Kullanılan: 2 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    36

Türe

Türe

Üye
Apple store > Play Store > Wp Store

Invoke

Invoke

Üye
Yanlış anlama ;ama bu şekilde sadece ifadelerden oluşan mesaj göndermek yasak.

Türe

Türe

Üye
Uygulamaların çökme yuzdesinin %1.5 old. Bir ekosistem ios siz düşünün gerisini :ehe

• Beğen
Tepkiler: Invoke
phasan

phasan

Üye
Apple stor

PureFood

PureFood

Üye
Android kullanmama rağmen Apple Store daha güzel neden derseniz google playda o kadar gereksiz seyler varki insanı soğutuyor sacma sapan uygulamalar var Google hiç denetlemiyo temizlik yapmıyo adam para verip devoloper hesabı acıyo isterse bi resim koyup onu upload ediyo oyun diye kandırmaya calısıyo apple store böyle değil uygulama koymak için 8 adımdan geciyosun bi adımda bile uygulama onay almassa düzeltmen için sana bildiriyolar ve düzeltip tekrar 8 adımı gecene kadar koymuyorlar böylece gereksiz uygulama olmuyo. Bb store zaten en berbatı ne arayüz iyi ne uygulamalar. Wp store da daha yeni gereksiz uygulama varmı bilmiyorum ama koyduracaklarınıda sanmıyorum kullanıcıların tek şikayeti fazla uygulama yok oda zamanla eklenir kısaca Ben Apple Store Diyorum
Kelimesi kelimesine katılıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Kaliteli uygulamalar çoğunlukta olduğundan Apple store,
Apple store'a oranla %60 daha fazla ücretsiz uygulama olduğundan Google Play..

Siz tamamlayın gerisini işte :D.Ben ikisinide seçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
lolaman

lolaman

Üye
App store kesinlikle.Google play de oldukça gereksiz şey var.Kardeşim annemin telefonuna oyun yüklüyor daha 5,5 yaşında üstünde gül resmi olan bir uygulama indirmiş daha okuma yazma falan yok sonuçta 5,5 yaşında küçücük çocuk afedersinizde s*x pozisyonları uygulamanın adı!En nefret ettiğim market google play en sevdiğim ise app store!

PriZm

PriZm

Üye
O tür uygulamalar az olsada Appstore'da da var.

Apple store da uygulamaların fazla olmasının en büyük nedenlerinden biri neredeyse her paralı uygulamanın birde ücretsiz demo versiyonu olması.Google Play'de demo olayı yok..

Samet.25

Kıskançlık falan yok. Wp tutarsa android çöp olur (sistem değizmezse).
Sistem değişmezse sonu bu. Ama yeniden yazılırsa iş değişir.
Allah askina biraz mantikli yorum yapin android koskoca ios a kafa tuttu cop olmadi wp mi cop edecek wp nerdee android nerdee ikiside tamamen farkli

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Google'ın ne kadar parası var biliyonuz mu? Bişi olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Allah askina biraz mantikli yorum yapin android koskoca ios a kafa tuttu cop olmadi wp mi cop edecek wp nerdee android nerdee ikiside tamamen farkli
Tamam tamam sen haklısın.
Işi zamana bırakalım

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
WİNDOWS PHONE

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601
MrExpert

MrExpert

Üye
Artık apple storeda demo veya litte uygulamalar çok azaldı yani artık yayınlanmıyor ya demo sürümü var yada tam sürümü.

Takipçi Satın Al

Üst Alt