General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

MehtapSaygı

MehtapSaygı

Üye
benide ekleyin 16 gb pembe (biryerden buldum 650 ye aldım şans işi):disko:

• Beğen
Tepkiler: big.LITTLE ve Buğra
Mufche

Mufche

Üye
Listeye beni eklemişsiniz :| Siyah GMD

• Beğen
Tepkiler: Dede
Boran20

Boran20

Üye
Arkadaşlar ikonları nasıl değiştirebilirim?

cunun08

Üye
Arkadaşlar bana özel dosyaları şifreleyeceğim bir şifre programı söyler misiniz. Varsa link atar mısınız. Acil lazım

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Oyun önerin gta tarzı ? veya hertürlü olur :D

osmndmr.32

Üye
Arkadslar bn bunu bugun alicaktim ve telpa ya gittim gmd var mi dedm satmiyorz artk dedi nedn dedm sikayet uzerine sikayet aldm dedi ne bilm tus skntisi .olu piksel bsyler bsyler dedi yani bu dogrumu soyluyor... Bna bi telefn onerdi huawgu gibi bsydi ama marka ismini yanls yazdysam l.bkmyn 1.5 ghz 1.ram 2 cekrdk szce nasl bi modeldir :) mesajlarnizi bekliom..

calypso16

calypso16

Üye
fifa 14'ü yükledim açmadı problem falan dedi,forumda hileli full oyunlar paylaşmıştı bir arkadaş şimdi bulamıyorum onu

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Arkadaşlar telefonun kendi kulaklığı performans olarak düşük ben 35 liraya bi kulaklık aldım Orjinal IPhone 5 kulaklığı Antalya Deepo dan Çok güzel bir ses ve yürürken yada koşarken hiç sıkıntı yaşamıyorum :)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Arkadaşlar telefonun kendi kulaklığı performans olarak düşük ben 35 liraya bi kulaklık aldım Orjinal IPhone 5 kulaklığı Antalya Deepo dan Çok güzel bir ses ve yürürken yada koşarken hiç sıkıntı yaşamıyorum :)

Sesi güzel olabilir ama 35 liraya earpod olmaz:op:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Beyler galeride iki adet kamera dosyası açılıyor ya bu durumu çözdüm tuş kilidi açmadan kamerayı açarsanız çekilen foto bi kamera dosyasına gidiyor tuş kilidini açınca çekilen fotoda diğer kamera dosyasına gidiyor bu yüzden iki tane camera dosyası oluyor galeride.

Son düzenleme:
basri111

basri111

Üye
ölümüne

ölümüne

Üye
Beyler galeride iki adet kamera dosyası açılıyor ya bu durumu çözdüm tuş kilidi açmadan kamerayı açarsanız çekilen foto bi kamera dosyasına gidiyor tuş kilidini açınca çekilen fotoda diğer kamera dosyasına gidiyor bu yüzden iki tane camera dosyası oluyor galeride.
hocam yok denemediğim yol kalmadı kilitle alakası yok durumun :) hatta şöyle açıklayayım 2 klasör varken fotoğraf çekince saçmalıyor bi o klasöre atıyor bi o klasöre atıyor teli kapatıp açınca yerleri tekrar değişiyor problem yüzünden sinir oldum kapattım kullanmıyorum. bir de problemin herkeste olmaması garip bir durum çünkü önceden yoktu güncelleme ile oluyor bu hata

flunight

Üye
hersey iyi hosta 3g performansini begenmedim.102mblik guncellemeyi neredeyse 1 saatte indirdi.bir kesiliyor bir geliyor surekli.5800 da 3g hic kesilmiyordu.

• Beğen
Tepkiler: Dede

someone.

Üye
gm discovery alalı yaklaşık 3 hafta oldu ama rahatca müzik dinleyemiyorum.yürürken birazcık dinledikten sonra müzik duruyo,yeniden başlatıyorum,iki adım sonra tekrar duruyo.kulaklıktaki düğmesine yanlışlıkla bastığımı düşünüyorum ama her seferinde de olucak iş değil.sorun bitek bende değil anladığım kadarıyla.yeni kulaklık dışında çözümünüz var mı acaba

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Muzik proraminda ayarlara gir ve acik olan seçenekleri kapat

Üst Alt