Özkan Ç.
Üye
Böyle bir şeyle karşılaşmadım ama sim karttaki numaralarda silinmiş olabilirZaten onu 1 milyon defa denedim
Böyle bir şeyle karşılaşmadım ama sim karttaki numaralarda silinmiş olabilirZaten onu 1 milyon defa denedim
İlk pembe discoveryyi ekledimbenide ekleyin 16 gb pembe (biryerden buldum 650 ye aldım şans işi)![]()

Arkadaşlar ikonları nasıl değiştirebilirim?
Oyun önerin gta tarzı ? veya hertürlü olur![]()
mesajlarnizi bekliom..Arkadaşlar telefonun kendi kulaklığı performans olarak düşük ben 35 liraya bi kulaklık aldım Orjinal IPhone 5 kulaklığı Antalya Deepo dan Çok güzel bir ses ve yürürken yada koşarken hiç sıkıntı yaşamıyorum![]()

Valla hocam hiç bilmiyorum adama da sordum orjinal mi diye evet dedi ama çok iyi ses varSesi güzel olabilir ama 35 liraya earpod olmaz![]()

Es dosya yöneticisinden şifre koyabilirsin.Arkadaşlar bana özel dosyaları şifreleyeceğim bir şifre programı söyler misiniz. Varsa link atar mısınız. Acil lazım
hocam yok denemediğim yol kalmadı kilitle alakası yok durumunBeyler galeride iki adet kamera dosyası açılıyor ya bu durumu çözdüm tuş kilidi açmadan kamerayı açarsanız çekilen foto bi kamera dosyasına gidiyor tuş kilidini açınca çekilen fotoda diğer kamera dosyasına gidiyor bu yüzden iki tane camera dosyası oluyor galeride.
hatta şöyle açıklayayım 2 klasör varken fotoğraf çekince saçmalıyor bi o klasöre atıyor bi o klasöre atıyor teli kapatıp açınca yerleri tekrar değişiyor problem yüzünden sinir oldum kapattım kullanmıyorum. bir de problemin herkeste olmaması garip bir durum çünkü önceden yoktu güncelleme ile oluyor bu hata