Tavsiye Iphone 4 Mü Gm Discovery Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

tory1tory

tory1tory

Üye
Tamam birazda pedere baglı bi tanıdıgı cok iyi bi telefoncu var ona sorucak kaliteli iphone 4 den derse öle takasa giricekmis sen biliyosundur telefonculr gmd hakkında ne diyor
Valla bende gmdyi 1.5 hafta önce aldım gerçekten çok iyi asp 8-mostwanted gibi oyunları kasmadan oynuyorum zaten telefonun dış görünüşü yetiyor inceliği ve ekranı harika android alıcaksan GMD al derim iphone 4 ü satıp iphone 4s alman tercihimdir ama.ayrıca aldıgımız telefoncu şuan en çok sattığımız ürün dedi .. 2 tane ölü pixelim var ama fazla takmıyorum çünkü nerdeyse gözükmüyecek kadar küçükler

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Malzeme kalitesi gorsellik olarak iphone4 daha kaliteli ama performans olarak discovery cok daha ustun.
İNFİTİNY BLADE 3 İPHONE 4 DE KASMADI
Valla bende gmdyi 1.5 hafta önce aldım gerçekten çok iyi asp 8-mostwanted gibi oyunları kasmadan oynuyorum zaten telefonun dış görünüşü yetiyor inceliği ve ekranı harika android alıcaksan GMD al derim iphone 4 ü satıp iphone 4s alman tercihimdir ama.ayrıca aldıgımız telefoncu şuan en çok sattığımız ürün dedi .. 2 tane ölü pixelim var ama fazla takmıyorum çünkü nerdeyse gözükmüyecek kadar küçükler
1 SENE ZATEN 1 SENE SONRA ÜST SEVİYE TELEFON ALICAM

emreli01

emreli01

Üye
bizim akraba bilgisayarcı var, 2 gm ram takacaktı, iki tane tak dedik, iki tane 1 gb ram takmış. ben akrabadan saymıyorum artık. :D
Dedigin gibi aynen bu piyasadakiler genelde öyle hiçbirine guvenmeyeceksin ne bilgisayarcisina ne telefoncusuna :D:D

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Dedigin gibi aynen bu piyasadakiler genelde öyle hiçbirine guvenmeyeceksin ne bilgisayarcisina ne telefoncusuna :D:D
ŞU ANDA TELEFONCUNUN OLUMLU YORUM YAPMASINA KALDI GMD Yİ KÖTÜLEYEN TELEFONCU VARMI

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Gmd yi kötüleyen telefoncu varmı

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
al gm discovery ... iphone 4 de oyun oynamak için illa jailbreak ... o zamanda alletin yapısı bozuluyor ... Android'de Over Clock yapmadığın sürece Root yapmana gerek yok sadece ayarlarda uygulamalar bölümünde Unknown Sourceyi (Bilinmeyen kaynaklar) ı açarsan markette 30 dolarlık oyunu bile (yoktur belki ama örnek veriyorum ) telefonun garantisini bozmadan oynuyabilirsin ...

caglar b

caglar b

Üye
al gm discovery ... iphone 4 de oyun oynamak için illa jailbreak ... o zamanda alletin yapısı bozuluyor ... Android'de Over Clock yapmadığın sürece Root yapmana gerek yok sadece ayarlarda uygulamalar bölümünde Unknown Sourceyi (Bilinmeyen kaynaklar) ı açarsan markette 30 dolarlık oyunu bile (yoktur belki ama örnek veriyorum ) telefonun garantisini bozmadan oynuyabilirsin ...
Telefonun imajını rootsuz, titanium backup kullanarak alabiliyorsan ne mutlu sana :D

MrExpert

MrExpert

Üye

Ağzı olan konuşuyor tabi 25pp den ve onun milyonlarca kullanıcısından haberin yoktur senin Jailbreak bedava oyun&uygulama değildir jailbreak aslında androiddeki root un benzerdir yani bedava oyun veya uygulama yüklemek için jb yapılmıyor, jbsizde bunu 25pp ile yaparsın.

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia m nedersiniz

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
Sony xperia m nedersiniz

Ağzı olan konuşuyor tabi 25pp den ve onun milyonlarca kullanıcısından haberin yoktur senin Jailbreak bedava oyun&uygulama değildir jailbreak aslında androiddeki root un benzerdir yani bedava oyun veya uygulama yüklemek için jb yapılmıyor, jbsizde bunu 25pp ile yaparsın.

25pp biliyorum fakat onu indirmek için jailbreak gerekmiyormu???....
Onu geçtim yok iphonelar başka cihazlarla bluetoothdan veri transferi yapamaz yok efendim itunnes olmadan pc iphoneyi görmez ...
Android al kafan rahat olsun ... Valla tüm iphoneci tanıdıklarım ; '' tamam internet hızı çok iyi fakat ot gibi her şey para android deki gibi bedava app ların sayısı az (google playde itunnes'e göre cidden free applerin sayısı cidden iyi )

Xperia M ye gelince donanım olarak GM discoverynin gerisinde sadece marka ve içindeki sony appleri ve bravia engine ekranı olduğu için daha pahalı ... Eğer marka takıntın yoksa GM discoverynin gücü nerdeyse Galaxy S3 kadar (Her ne kadar s4 çıksada s3 de hala iyi bir telefon donanım olarak)

Türe

Türe

Üye
elbette discovery

frk uzn

frk uzn

Üye
İos 6 lı iphone 4 ün 2 senesi rahat var

Üst Alt