32 gb lık sürümünü nette hiç biryerde bulamıyorum heleki siyah rengi hiç mi hiç yok sanırsın böyle bir telefon üretilmiyor onuda geçtim 32 gb 1800 gibi bir fiyat buda az bir fiyat değil g2 nin tasarımını çok beğendim ve bataryası 3000 mah o yüzden çok ama çok ilgimi çekti ama tek hoparlör ve hafıza kartı takılamaması ilgimin azalmasına neden oldu eee bu konudaki yazılanları konunun açıldığı günden beri takip ediyorum sanırım ahize de ses kısıklığıda var buda ayrı bir sorun artı geçmişe bakıldığında lg güncelleme olayı başka bir sorun tamam fiyat emsallerine göre çok uygunda bu uygunluğun bir bedeli var o aradaki fark bence o işte performasına diyecek birşey yok ok ama aynı donanıma sahip bir sürü amiral gemi var en başında sony z1 aynı işlemci aynı ram aynı batarya üstüne su geçirmez ve hafıza kartı takılıyor tasarımda hoşuma gidiyor yalan değil lg daha güzel ön yüzü neredeyse tamamen ekrandan oluşması çok güzel olmuş ama sony de sağladığı özellikleri göz önüne alırsak sony daha mantıklı geliyor şuan 400 tl daha pahalı olabilir ama lg ye göre sağladığı özelliklere kıyasladığımızda verilebilir bir farktır bence tabiki bir telefon için 2200 tl pahalı hemde çok pahalı fiyatlar anlatmak istediğim kıyaslandığında aradaki farkın o kadar büyük olmadığıdır ben neredeyse 15 16 aydır nokia 701 kullanıyorum sanırım 5 6 ay daha bekleyip ona göre bir telefon almak olacak hem o zamana kadar z1 in hangi güncellemeleri aldığını da görecegiz hemde fiyatı bayağı düşmüş olacaktır tahminim 1500 1600 civarı şuan ki donanım dediğiniz gibi ancak androidin android olduğunu gösterdi demekki bundan sonra çıkacak güncellemeler çok donanım isteyecek gibi görünmüyor daha ne yapacaklar 1080 çözünürlüğü ancak karşıladılar 2160 yapsalar ne değişicek 5 inçlik ekranda etkisini zerre kadar anlayacağımızı sanmıyorum o yüzden lg g2 den vazgeçtim ha olurda lg g2 nin dediğim gibi eksikleri tamamladığı lg g2 pro gibi bir model üretirse o zaman işler değiş tekrar bir çözümleme yapacağım bakalım
tabi hocam haklısında senin dediğin ahize de ses hatası bende yok
ayrıca telefonu özel kılıfıyla kullanıyorum çok şık duruyor daha sağlam oluyor ayrıca
hafıza kartında haklısın tabi
ama bana yetiyor +tıyor onuda geçtim
cüzdanımda ince bi otg kablosu ve flash bellek taşıyorum
@
candeniz_1991 abi ise hard disk bağlayıp bir sürü film izliyor
aslında 400tl fazla vermeye gerekecek bi durum yok
çünkü z1 gerçekten çok kaba bi telefon
inşallah daha iyilerini alırsın