Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
hocam on numara olur bı rus vodkası hedıe edebılırım )

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
matchless

matchless

Üye
tamamdır )

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ayran gönder yeterli :))

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sanırım arkadaş bana gönderecek değilmi @xavxmaxi :bann: :D

• Beğen
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ayran içelim güzelleşelim :))

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
Sciondar

Sciondar

Üye
Benim bir sorum olacak şimdi apk oyunun obbsini hafıza kartına atınca açılmıyor telefonun kendi hafızasına atınca çalışıyor bende öyle yapıp yöneticiden sd karta taşı diyorum ama yöneticiden bakınca oyun sd kartta gözükse bile telefonun hafızasında duruyo obb dosyası ve yer kaplıyor bunu nasıl çözebilirim?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@Sciondar bunun için FolderMount programını kullanıyorum. Ancak program root gerektirir.

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
Sciondar

Sciondar

Üye
Rootlamak lazımsa sd karta taşıma ne işe yarıyor yöneticideki

Sciondar

Sciondar

Üye
Tmm o zaman 15 oyunla yetincez :agla2:

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben de çok yüklemiştim, hepsini sildim, sadece Asphalt var. Onu bitirim, onu da silecem :)

Sciondar

Sciondar

Üye
Doğru aslında çok oynamıyorsanız ama silmeye kıyamıyosun :bigstar: Zombie road tip önerimdir

matchless

matchless

Üye
Maxi kardeslerimize feda olsun ayran ) da benim kies hala cozumu bulmadi (

bülent2010

Üye
daha öncede telefonu kılıfsız kullandığımız için servisler sıkıntı yaratıyor demiştiniz burada da cebimizde taşıdığımız için sorun yaşatabiliyorlar diyorsunuz
Bence dikkat etmediğiniz husus cepte taşımak.Vucud nemi ve ısısı dolayısıyla nemlenme olayı yaşanmıştır kanımca servise vermeniz gerekir ve sakın söylemeyin cepte taşıdığınızı bazen garantide sorun yaşatıyorlar bilginize :oke:
peki bu telefonları satarken bize telefonu elinizde taşıyın buda kılıfı sakın kılıfsız kullanmayın yoksa garantiniz bozulabilir diye bir uyarıda bulunmadılar ki bu telefonlar satıldığı şekilde garantilidir bence yanılıyormuyum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Haklısınız ama zira aynı garanti kuralları benim içinde geçerli tüketici haklarınada gitmiştim zamanında sonuç alamadım tecrübelerime dayanarak söyledim :).Siz servise verdinizmi ? cihazın durumu nedir şuan ?

bülent2010

Üye
benim cihaz yeni daha bozulmadı şükür ben siz onları yazınca şaşırdım öyle bir garanti olamaz dedim eğer bu dedikleriniz gerçek ise telefonu uzaktan kullanmak lazım :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben yeni cihaz kullanan biri değilim ,malesef yaşadığım tecrübeler bu şekilde.Yaşım 38 yüzlerce marka model ve servis ile çalıştım benimde mesleğim sonuçta ve bu prosedürleri malesef bizler hazırlamıyoruz :).Sıvı teması oksitlenme raporu verilen her ürüne %70 aynı işlem uygulanır bunu esnetmek firmalara kalıyor.

Üst Alt