senin tel de sorun varşuanda l620 var.en kısa zamanda g2 alacağım.512mb ramla asphalt ve kasmadanmı ? menüye girip kariyere girdiğinde 1-2snlik bi kasılma oluyor.araba satın alıncada 1-2sn kasılıyor sonra ekran geliyor.Oyun başladığında 3-2-1 derken 0da gene 1-2sn donuyor.Nadirde olsa bazı uygulamalarda(asphaltda dahil) oyundan atma olabiliyor.Arkada uygulama açıkken istediğini yapabiliyorsun demişsin..ben screen rotation kapatmak istiyorum o yuzden uc browser kullanıyorum.512mb ram yüzünden her 9-10dkda bir hafıza boşaltılıyor videosu geliyor ve tekrar başlatıyor kendisini.Arkada hiçbirşey açık değilken hafıza yetmiyor.WP8 cok iyi bir sistem asla stabil değil diyemem ama buda iosun i4u gibi.512mb yetmez wp8e.standart 1gb olmalıydıki zaten bir cok popüler oyunuda açmıyor(fifa,mc4) 512mb ram.
helal yoldan emeğinle par kazanırsan olacağı buHayır usta bende de s3 var her türlü kullanıyorum ki bilen bilir zaten o değil de benim cihaz niye hiç kasmiyor yaAcaba para basıp özel mi almıştım ben bunu
![]()

Katılıyorumbuna rağmen Lumia920. Yaptığınız saçma sapan karşılaştırma sitesine hala bakanlar var mı diye duşunuyordum demek ki varmış. Sizin orada gorduğunuz sebepler Android&Android karşılaştırmasında geçerli olabilir. Ama bşr Windows Phone veya İos cihazı karşılaştırıyorsanız oradaki sebepler çopten ibaret. Oncelikle daha buyuk ekran hiç bir zaman bir telefon için artı ozellik değildir bu kullanıcıya bağlı bir olay. Daha guçlu işlemci ve daha buyuk ram de Android işletim sisteminin "normal" çalışması için kullanılmak zorunda fakat o donanımlara rağmen yine de windows phone ve ios stabilliğine erişemez. Ayrıca o site bilmiyor olabilir ama buradaki herkes çok iyi bilir ki Lumia920'de FM Radyo"VAR" Kamera konusunda ise işin MP ile bitmediğini artık bilmeyen kalmamıştır. Daha da uzatmak istemiyorum Lumia1020'me inceleme hazırlamam lazım.
Zaten internet aleminde s3 kullanıyorum ama kasma takılma aksırma tıksırma yok diyen bir sen varsınhakikatten tebrik ediyorum seni
istikrar önemli bir şey
![]()

Bu cihazı kendim almadım.senin tel de sorun var
helal yoldan emeğinle par kazanırsan olacağı bu![]()

Telefonu komple kapatınca hiç kasmadığı söyleniyor doğrumudur acaba?Siz ya da diğerleri kullanmasını bilmiyorsa bilemem. S4 e de kasiyor diyen çok ama gereksiz seyleri kapatıp , fabrika uyg.larindan da kullanilmayan kapatilirsa kasilmadigini görürsünüz.![]()
Helal parayla alınmış diyelim o zamanBu cihazı kendim almadım.![]()

Hiç android işletim sistemi olan bir cihaz kullanmasam kanarımda kusura bakma ben yemem böyle şeyleri kardeşimSiz ya da diğerleri kullanmasını bilmiyorsa bilemem. S4 e de kasiyor diyen çok ama gereksiz seyleri kapatıp , fabrika uyg.larindan da kullanilmayan kapatilirsa kasilmadigini görürsünüz.![]()
haydi herkese iyi geceler 
Yalan borcum var sankiHiç android işletim sistemi olan bir cihaz kullanmasam kanarımda kusura bakma ben yemem böyle şeyleri kardeşimonun için hiç uğraşma konu uzayıp gider boşu boşuna
ha unutmadan ben çok güzel kullanmasını biliyorum dert etme ok
haydi herkese iyi geceler
![]()
O gözlükler size yakışmıyor biraz çıkarın bak o zaman rahat edeceksiniz kökten ve gerçekleri göreceksiniz
Keşke aynı şehirde olsak da gorebilsen ama sen ona da inanmazdin pardon. 
NOKIA LUMIA 920'yi tercih etmek için sebebiniz :
LG G2 İÇİN TAM 14 SEBEP ;
Uzamasın diyorum ama pardon senin tarzın bu doğru, daha önceden de bu tarz konulardaki ve genel olarak tavrını bildiğim için seninle daha fazla muhattab olmuyorum sana telefonunla mutluluklar...unutmadan karşında çocuk yok kurduğun cümlelere dikkat edersen sevinirim ok?!Yalan borcum var sankiO gözlükler size yakışmıyor biraz çıkarın bak o zaman rahat edeceksiniz kökten ve gerçekleri göreceksiniz
Keşke aynı şehirde olsak da gorebilsen ama sen ona da inanmazdin pardon.
![]()
Daha neler duyacaksın hazırlıklı ols3ü olupta kasmıyor diyeni de duyduk ya hayırlısı![]()

Uzamasın diyorum ama pardon senin tarzın bu doğru, daha önceden de bu tarz konulardaki ve genel olarak tavrını bildiğim için seninle daha fazla muhattab olmuyorum sana telefonunla mutluluklar...unutmadan karşında çocuk yok kurduğun cümlelere dikkat edersen sevinirim ok?!

s3ü olupta kasmıyor diyeni de duyduk ya hayırlısı![]()

Gözlükleri çıkarırsan onu da görürsün bea![]()