Selam millet nasılsınız bakalım a.selam :)iyilik şükür emekli dede senden ne haber :gunes:
Tuba Üye Dede' Alıntı: Selam millet nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... a.selam iyilik şükür emekli dede senden ne haber
Dede' Alıntı: Selam millet nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... a.selam iyilik şükür emekli dede senden ne haber
KayraBey Üye Tuba' Alıntı: a.selam iyilik şükür emekli dede senden ne haber Genişletmek için tıkla ... Valla bu günümüze şükür... emekli olduk idare ediyoruz Yaşlılıkta var tabi. Kendimi yalnız hissediyorum
Tuba' Alıntı: a.selam iyilik şükür emekli dede senden ne haber Genişletmek için tıkla ... Valla bu günümüze şükür... emekli olduk idare ediyoruz Yaşlılıkta var tabi. Kendimi yalnız hissediyorum
Tuba Üye Dede' Alıntı: Valla bu günümüze şükür... emekli olduk idare ediyoruz Yaşlılıkta var tabi. Kendimi yalnız hissediyorum Genişletmek için tıkla ... ahanda geldi dede yaşlı garip tabiii ((((
Dede' Alıntı: Valla bu günümüze şükür... emekli olduk idare ediyoruz Yaşlılıkta var tabi. Kendimi yalnız hissediyorum Genişletmek için tıkla ... ahanda geldi dede yaşlı garip tabiii ((((
KayraBey Üye Tuba' Alıntı: ahanda geldi dede yaşlı garip tabiii (((( Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun hanım kızım bir tek sen anlıyorsun beni
Tuba' Alıntı: ahanda geldi dede yaşlı garip tabiii (((( Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun hanım kızım bir tek sen anlıyorsun beni
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Nerde yanliz kaldın bakalım Genişletmek için tıkla ... Hayatımın son günlerinde tabi
Nextman' Alıntı: Nerde yanliz kaldın bakalım Genişletmek için tıkla ... Hayatımın son günlerinde tabi
Tuba Üye Dede' Alıntı: Allah razı olsun hanım kızım bir tek sen anlıyorsun beni Genişletmek için tıkla ... anlarım herkesin halini anlarım ben Amin cümlemizden hacı dede
Dede' Alıntı: Allah razı olsun hanım kızım bir tek sen anlıyorsun beni Genişletmek için tıkla ... anlarım herkesin halini anlarım ben Amin cümlemizden hacı dede
Tuba Üye Nextman' Alıntı: size iyi sohbetler yol uzun görüşürüz Tuba kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak yolcu
Nextman' Alıntı: size iyi sohbetler yol uzun görüşürüz Tuba kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak yolcu
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: Ben pc başına geceyim sorarım sana Genişletmek için tıkla ... Kendimi banlarım bende
Nextman' Alıntı: Ben pc başına geceyim sorarım sana Genişletmek için tıkla ... Kendimi banlarım bende
KayraBey Üye Tuba' Alıntı: gezmeye gideceğim kalın sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Güzel giyin hava soğuk valla :cokfenasoguk:
Tuba' Alıntı: gezmeye gideceğim kalın sağlıkla Genişletmek için tıkla ... Güzel giyin hava soğuk valla :cokfenasoguk: