Öneri 1100 Tl Sınır

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
Ocak yada Şubat ayında gelmesi beklenen WP 8.1 ile hemen hemen bütün WP8 cihazları sanki piyasaya yeni çıkmış muamelesi görecek çünkü bu yeni işletim sistemi uzun süre gündemde kalacak ve güncellenecek.

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
yani windows daha iyi olur

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Ocak yada Şubat ayında gelmesi beklenen WP 8.1 ile hemen hemen bütün WP8 cihazları sanki piyasaya yeni çıkmış muamelesi görecek çünkü bu yeni işletim sistemi uzun süre gündemde kalacak ve güncellenecek.
2014 sonunu göreceğini sanmıyorum 920 ve altınınBen WP'yi beğenmiyorum şahsen çok sıkıcı arayüzü var ama beğenen beğeniyor :)

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
lg optımus vu da güzele benziyo kalem fln nfc var benim seçtiğim telefonda nfc olmasını istiyorum:Dyada lg optimus g

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
LG'ler kamera konusunda başarılı değil

umutgidik

umutgidik

Üye
2014 sonunu göreceğini sanmıyorum 920 ve altınınBen WP'yi beğenmiyorum şahsen çok sıkıcı arayüzü var ama beğenen beğeniyor :)
Arayüz konusunda kısmen haklısın tabi tercih meselesi ama emin ol Windows ticari bir hata yapmadığı sürece "hemen hemen" tüm lumia serisi (seninde belirttiğin gibi 512Mb.hariç) hepsi güncellenecek.

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
hmm olsun 5mp bile benim için yeter tasarımlarını seviyorum

enesrsln

enesrsln

Üye
Bende LG Optimus G'ye bakmanı öneririm. 1100 TL'ye bulursan kaçırma.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Nexus 4 Şubat'ta 1000 liraya kadar düşebilir :) daha iyi bir tercih olur Optimus G'den :)

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
ya kafam çok karıştı şimdi nokianın kamerası iyi sarsılmıyo l925 ve l920 için söylüyorum lg g tasatımı güzel kafam çok karıştı çok :birak::birak:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Şubat'ta yeni konu aç ;)

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Discovery Alabilirsin veya Galaxy S4 Mini. Ama Asla Xperia Alma...

istisna97

istisna97

Üye
Lumia al

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
gmd düşünmüyorumya g alırım yada lumia htc one mnide olabilirama xperia s in hoparlorunu ço övüyorlardı

TeknolojiCep

TeknolojiCep

Üye
Xperia Soluk Ekran Bende İlk Onu Alacaktım Vazgeçtim Yarın G Alcam.

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
hmm ucuza g bulabilir miyiz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt