★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
He birde otg desteği var deniyor. Hiç telefona flash bellek takıp deneyen oldu mu

Olmuş abi, konunun ortalarında bir yerde bir vatandaş demişti. Denedim diye.
bende telefona yapsam nasıl olur veya orjinali bozmayayımmı

Bence bozma, çok da önemli değil açıkçası, ilerde bakarsın...@LG.G2.32GB Sana demiştim, takma şu sonuçları, diye ama dün rahat edemedin de mi? :D

Türe

Türe

Üye
Programın Adı ; Auto Hide Soft Keys

• Beğen
Tepkiler: Dede

Neagf

Üye
Telefonu geçen gün inceledim yok böyle bir akıcılık. Konuda tartışma yaratmak istemiyorum fakat söylemeden edemeyeceğim Samsung'un amiral gemisi/leri bu telefonun yanında hiçbir şey. Alanlara hayirli olsun, güle güle kullanırsınız İnşallah.

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar müjde 2014 'de türkiye ye 4G Geliyor snapdragon 'un bütün nimetlerinden faydalancaksınız görüntülü görüşme en başta...

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
  • Beğen
Tepkiler: omursevim
Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar müjde 2014 'de türkiye ye 4G Geliyor snapdragon 'un bütün nimetlerinden faydalancaksınız görüntülü görüşme en başta...

Biz evde hala 8mbps KADAR kullanıyoruz ama Türkiyede, fiber internette var... Kısacası o yangınlaşana kadar... :/

ozakin70

ozakin70

Üye
Telefonu geçen gün inceledim yok böyle bir akıcılık. Konuda tartışma yaratmak istemiyorum fakat söylemeden edemeyeceğim Samsung'un amiral gemisi/leri bu telefonun yanında hiçbir şey. Alanlara hayirli olsun, güle güle kullanırsınız İnşallah.
Dogru Arkadasim g2ye kimse laf atamaz test sonuclarinda bile acik ara geciyor sen rahat ol istedigini soyle

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Neagf
ozakin70

ozakin70

Üye
ozakin70

ozakin70

Üye
Tmmdir mesajda bir iki degisiklik yaptim anlam kaymasini duzelttim :D

Üst Alt