★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
akıllı telefonlarda insanın fikri çok çabuk değişiyo tam bi karara varmadan almak iyi değil ancak lg g2 parasını kuruşuna kadar hakeden bi telefon

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar, burda sohbet etmemelisiniz. :bigstar:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ya bunun 32 gb olanını hiç biryerde bulamıyorum ne beyazı ne siyahı bana 32 gb siyah lazım yok mu bilen biri Bir haftadır bakıyorum hep 16gb beyaz var bugün 16 gb siyah başladı görünmeye sitelerde ama 32 gb den hiç görünmüyor

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ya bunun 32 gb olanını hiç biryerde bulamıyorum ne beyazı ne siyahı bana 32 gb siyah lazım yok mu bilen biri Bir haftadır bakıyorum hep 16gb beyaz var bugün 16 gb siyah başladı görünmeye sitelerde ama 32 gb den hiç görünmüyor
hadi ya bende ön siparişlerden aldım kılıfıda geldi hatta
bulursun biraz zor ama

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda son uyarım sohbet yok lütfen kurallara uyunuz.

• Beğen
Tepkiler: Dede, HighCore, Invoke ve 1 kişi daha
ozakin70

ozakin70

Üye
Tmm da bu alakali bi konu sonucta adam almak icin fikir soruyor neyse bisey dicem cektigin 1 kac foto koyarmisin ozellikle yakin cekim ve gece cekimi

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
tabi koyarım bugun izmir konak saat kulesini çektim yarın atarım
foto deneyimlerini bu arada iyi çekiyo fotoları

selamualey

Üye
Mrb ben koyu bir samsung kullanicisiydim s1 s2 s3 kullandim s4 alicaktim gold da gittim orda satis danismani g2 tavsiye etti bende s4 dedim adam bana abi bende s4 var tlf arkadasa satabilirsem g2 alcam dedi orda birde performans testlerini izledik ve g2 aldim beni sadece uzen yani arka kapak acilmiyo birde hafiza karti desteklemiyo. Ama telefon super herseyi. Ben samsunglarin hicbirinde bu kadar hizli degildiiii

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Mrb ben koyu bir samsung kullanicisiydim s1 s2 s3 kullandim s4 alicaktim gold da gittim orda satis danismani g2 tavsiye etti bende s4 dedim adam bana abi bende s4 var tlf arkadasa satabilirsem g2 alcam dedi orda birde performans testlerini izledik ve g2 aldim beni sadece uzen yani arka kapak acilmiyo birde hafiza karti desteklemiyo. Ama telefon super herseyi. Ben samsunglarin hicbirinde bu kadar hizli degildiiii
:D bide 32gb allah de

Invoke

Invoke

Üye
İş Snapdragon 800de bitiyor :)

selamualey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HighCore
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ARKADAŞLAR KONU YARDIM İÇİNDİR MUHABBETİ KESELİM

selamualey

Üye
Alanlarin hepsi suan pisman

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Büyük harf kullanmayalım beyler, seslenmek yerine şikayet edin konuya gerekli müdahaleyi yapalım, şikayetler geç olursa sayfaları tek tek okumak zorunda kalıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Invoke, HighCore ve 1 kişi daha

Üst Alt