omursevim
Üye
tamam teşekürler acalesi yok sorun olursa buradan bilgilendirirsin sağol kardeşim. .Bağlantı sorunu var,indiremedim daha
tamam teşekürler acalesi yok sorun olursa buradan bilgilendirirsin sağol kardeşim. .Bağlantı sorunu var,indiremedim daha
arkadaşlar konu nasıl iyimi memnunmusunuz eksik gedik varmı
tamam canın sağolsun konu da bi eksik olursa mesaj atmayı unutmayınKardeş konu iyide ben 1-2 mesaj cıvıttım k.b valla
şimdi indirdim,yükledim açıldı.Please wait hatası verdi,Daha sonra başka hata verdi.Programdan çıktım.İnternette sürekli radio apk arıyorum daha bulamadım.Sedar sana mesaj attım abi okurmusun bir şey merak ettim onunla ilgili
tamam canın sağolsun konu da bi eksik olursa mesaj atmayı unutmayın
Tamam kardeş kolaygelsin..şimdi indirdim,yükledim açıldı.Please wait hatası verdi,Daha sonra başka hata verdi.Programdan çıktım.İnternette sürekli radio apk arıyorum daha bulamadım.
Tamam kardeş kolaygelsin..
yavaş yavaş yabancı sitelere root,custom rom,cvm menü gibi şeyler eklemeye başlamışlar.Radio apk illaki olacaktır.Gmd kullananlarda da önce radyo yok. Sonradan yükleniyor. Radyo apk mutlaka ellerinde vardır. Denemekte fayda var.
Evet internetim var avea internet sınırsız ama sorun oluyor bu apk oluyorsa çok iyi olucak benim.Pardon...yanlış yazdım.Eğer internet sorunun yoksa internet radio dinliyebilirsinn oda çok iyi
Evet internetim var avea internet sınırsız ama sorun oluyor bu apk oluyorsa çok iyi olucak benim için bide az önce ne demek istediğini anlayamadım biraz daha açarsan sevinirim.
Evet ben tunein kullanıyorum.oda çok iyi edge de bile çalışıyor ama sorun şu mobil halindeyken bağlantı kopuyor genelde.Neyse arkadaş lar telefonunuz çok süper ıphone 5s miş yok htc imiş hepsi bu telefonun yanında tabiri caizse palavra kalmış ekranı da mükemmel bugün inceledim telefonu Güle güle kullanın ..İnternetten yayın yapan radiolar var bilgisayardaki gibi exa radio tarzı hemde birsürü radio kanalı 1 2 tanede değil ama işte sadece internet yiyor
Sen sanırım ekstra özellik kavramını kavrayamamissintabi abi ama lg g2yi incelemeden yorum atıyo bende ikisinide biliyorum

dedimki note 3de kalem muhabbeti var sadece diğer özellikler lg g2 de varSen sanırım ekstra özellik kavramını kavrayamamissin![]()
Serdar ben denedim şimdi doğru sorun var ama çalıştı.Supersu dan bi kontrol edermisin.İzin vermiyor programa sorun ondan olabilir.Yanlış anlama işini öğretmek gibi olmasın birde ayarlardan band ını turkey yaparmısınşimdi indirdim,yükledim açıldı.Please wait hatası verdi,Daha sonra başka hata verdi.Programdan çıktım.İnternette sürekli radio apk arıyorum daha bulamadım.
son bir kez denersen kardeşim.
))yokCanlar cihazda cdkart yok mu