Ben uzun zamandır dns ayarlarıyla uğraşmıyorum.Çünkü Hotspot Shield VPN yüklüyorum.İstediğin siteye girebiliyorsun.Marketten bedava indirebilirsinDNS ayarlarını buldum fakat kaydet butonunu nasıl aktif hale getiricem yardımcı olabilecek var mı ?
Reklamlar için Adfree programını kullanıyorum.Hiç reklam çıkmıyorTesekkur ederim fakat pcde ki gibi reklamlarla dolu mu yoksa sadece isini mi yapiyor ?
Tamam.iyi forumlarTesekkur ederim deniycem.
roota gerek varmı ?Rootladıysanız, set dns kullanabilirsiniz.
roota gerek varmı ?
Ama ben ilk gün rootlayacağım 
Gerek yok.Ama ben ilk gün rootlayacağım
![]()

ne işe yarar ? smbiyandaki hack gibimiGerek yok.Ama ben ilk gün rootlayacağım
![]()
ne işe yarar ? smbiyandaki hack gibimi
anladımSymbiandaki sace uyguluma çindi yanılmıyosam singed falan ama bu olay daha değişik sistemi hızlandırabiliyosun. Falan karmaşık azcık ben hiç el atmıyorum o yüzden zaten artık yeni nesil cihazlarda 2 gb ram olduğu için pek donma olcağını zannetmiyorum
iyi forumlar.Bugün telefonu rootladım.
iyi akşamlar.Siteye bayadır girmiyordum.Nasıl açılacağını bile bilmiyorum.Root için yardımcı olurum.Konusunu açtın mı?
Sedar sana mesaj attım abi okurmusun bir şey merak ettim onunla ilgiliiyi akşamlar.Siteye bayadır girmiyordum.Nasıl açılacağını bile bilmiyorum.Root için yardımcı olurum.
tamam arkadaşım.Sedar sana mesaj attım abi okurmusun bir şey merak ettim onunla ilgili