★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
DNS ayarlarını buldum fakat kaydet butonunu nasıl aktif hale getiricem yardımcı olabilecek var mı ?

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
DNS ayarlarını buldum fakat kaydet butonunu nasıl aktif hale getiricem yardımcı olabilecek var mı ?
Ben uzun zamandır dns ayarlarıyla uğraşmıyorum.Çünkü Hotspot Shield VPN yüklüyorum.İstediğin siteye girebiliyorsun.Marketten bedava indirebilirsin

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Tesekkur ederim fakat pcde ki gibi reklamlarla dolu mu yoksa sadece isini mi yapiyor ?

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar
KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Tesekkur ederim deniycem.

Invoke

Invoke

Üye
Rootladıysanız, set dns kullanabilirsiniz.

HighCore

HighCore

Üye
ne işe yarar ? smbiyandaki hack gibimi

Symbiandaki sace uyguluma çindi yanılmıyosam singed falan ama bu olay daha değişik sistemi hızlandırabiliyosun. Falan karmaşık azcık ben hiç el atmıyorum o yüzden zaten artık yeni nesil cihazlarda 2 gb ram olduğu için pek donma olcağını zannetmiyorum

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Symbiandaki sace uyguluma çindi yanılmıyosam singed falan ama bu olay daha değişik sistemi hızlandırabiliyosun. Falan karmaşık azcık ben hiç el atmıyorum o yüzden zaten artık yeni nesil cihazlarda 2 gb ram olduğu için pek donma olcağını zannetmiyorum
anladım

Invoke

Invoke

Üye
Hızlandırmak değil de, hızlandırmak için yetkidir ya da bir sistem dosyası üzerinde değişiklik yapman için gerekli yetkidir... Bazı uygulamalar root erişimi ister... İşte yukarıda bir örnek vardı: setdns ya da en yaygını titanium backup.

Kısacası gerekli değil, boşver şimdilik. :)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
arkadaşlar konu nasıl iyimi memnunmusunuz eksik gedik varmı

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Bağlantı sorunu var,indiremedim daha

Üst Alt