★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
root yapabilen var mı

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
İkisi de süper telefon :cool

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ben uzman değilim ama kullandığım malı biliyorum
abi bu arada airborne 8 denedim çok iyi çalışıyo aynı deneme videolarındaki gibi

Invoke

Invoke

Üye
Asphaltlar zaten ağır oyunlar değil... Ağır oyun modern combat 5 olur, dungeon hunter 5 olur çıkınca :D Şimdi de modern combat 4 dungeon hunter4 wildblood deneyebilirsin...
Tabi bunlarda kasmaz. Snap800de kasacak oyun yok şuan. Kasarsa da oyun uyumsuzdur, bir iki güncellemeye hallolur. :)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Asphaltlar zaten ağır oyunlar değil... Ağır oyun modern combat 5 olur, dungeon hunter 5 olur çıkınca :D Şimdi de modern combat 4 dungeon hunter4 wildblood deneyebilirsin...
Tabi bunlarda kasmaz. Snap800de kasacak oyun yok şuan. Kasarsa da oyun uyumsuzdur, bir iki güncellemeye hallolur. :)
valla bana link atın indireyim sonuçları size yazarım siz yeterki oyunları gönderin ben yazarım sonuçları

Invoke

Invoke

Üye
Oyun oynamak istiyorum, link ver diyon yani. :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
HighCore

HighCore

Üye

Benim 300 tl lik tablette kasmadan oynuyom dungeonu g2 de yağ gibi olur oyun :D

Invoke

Invoke

Üye
Yazdığım, siteyi kullan. Büyük ölçüde işini görür.
Benim 300 tl lik tablette kasmadan oynuyom dungeonu g2 de yağ gibi olur oyun :D

dungeon hunter 4mü? Kasmasa bile aynı grafiği vermez G2 ile.

HighCore

HighCore

Üye
Yazdığım, siteyi kullan. Büyük ölçüde işini görür.

dungeon hunter 4mü? Kasmasa bile aynı grafiği vermez G2 ile.

Grafik demedim zateb o fiyattaki bi şeyden ne beklersin ki ama kasmadan rahat rahat oynanabiliyo onu söyledim sadece

Invoke

Invoke

Üye
Grafik demedim zateb o fiyattaki bi şeyden ne beklersin ki ama kasmadan rahat rahat oynanabiliyo onu söyledim sadece

Tamam hacı, ben de bir şey demedim :D
Ben de oynadım Xperia Rayde adreno 205gpu.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Üst Alt