Quick Memo olayı varya süper bişi note 3 ün tek artısı pensroot yapabilen var mı
Abartma. Ekstra öz. Olarak Note 3 daha zengin. Lakin aradaki 600 lirayı göze alamama durumu var.Quick Memo olayı varya süper bişi note 3 ün tek artısı pens
telefonu eline al öyle konuş ama iyice incele memo yuAbartma. Ekstra öz. Olarak Note 3 daha zengin. Lakin aradaki 600 lirayı göze alamama durumu var.
te
telefonu eline al öyle konuş ama iyice incele memo yu
Ben G2'yi kotuledim mi yahu ? Dedim ki Note 3 ekstra öz. Olarak daha üstün.tabi abi ama lg g2yi incelemeden yorum atıyo bende ikisinide biliyorumİkisi de süper telefon![]()
Türe bu işlerde uzmandır. Ben hep ona danışırım bu tip konuları...tabi abi ama lg g2yi incelemeden yorum atıyo bende ikisinide biliyorum
ben uzman değilim ama kullandığım malı biliyorum
abi bu arada airborne 8 denedim çok iyi çalışıyo aynı deneme videolarındaki gibi

evet başka bi sdd dosyası denedim 800mblikler çalışmıyorKurabildin yani?![]()
valla bana link atın indireyim sonuçları size yazarım siz yeterki oyunları gönderin ben yazarım sonuçlarıAsphaltlar zaten ağır oyunlar değil... Ağır oyun modern combat 5 olur, dungeon hunter 5 olur çıkıncaŞimdi de modern combat 4 dungeon hunter4 wildblood deneyebilirsin...
Tabi bunlarda kasmaz. Snap800de kasacak oyun yok şuan. Kasarsa da oyun uyumsuzdur, bir iki güncellemeye hallolur.![]()
Asphaltlar zaten ağır oyunlar değil... Ağır oyun modern combat 5 olur, dungeon hunter 5 olur çıkıncaŞimdi de modern combat 4 dungeon hunter4 wildblood deneyebilirsin...
Tabi bunlarda kasmaz. Snap800de kasacak oyun yok şuan. Kasarsa da oyun uyumsuzdur, bir iki güncellemeye hallolur.![]()

Benim 300 tl lik tablette kasmadan oynuyom dungeonu g2 de yağ gibi olur oyun![]()
Yazdığım, siteyi kullan. Büyük ölçüde işini görür.
dungeon hunter 4mü? Kasmasa bile aynı grafiği vermez G2 ile.
Grafik demedim zateb o fiyattaki bi şeyden ne beklersin ki ama kasmadan rahat rahat oynanabiliyo onu söyledim sadece

Tamam hacı, ben de bir şey demedim![]()
(iyi forumlar.Bugün telefonu rootladım.root yapabilen var mı