LG.G2.32GB
Üye
tmTeam yok ki, pcde hiç bir şey yok, onla uğraşıyorum. Yeni formatladım :/
Ama bişi yok zaten, indirdiğin klasör varya com.gameloft...bilmemne onu obbye atacaksın. Sonra apkyi kuracaksın. Sil tekrar dene, wifi kapalı olsun.
tmTeam yok ki, pcde hiç bir şey yok, onla uğraşıyorum. Yeni formatladım :/
Ama bişi yok zaten, indirdiğin klasör varya com.gameloft...bilmemne onu obbye atacaksın. Sonra apkyi kuracaksın. Sil tekrar dene, wifi kapalı olsun.
ekranında jelatin varmı ?Arkadaşlar 3 gündür G2yi kullanmaktayım.Bana göre Lg bu sefer gerçekten yapmış.
-Kamera 60 fps asla donma yapmadı(kamerası süper,her fonksiyonu çok iyi çalışıyor)
-otg desteği var.Bizzat kendim denedim
-Radyo yok (Bizim ülkemiz ile alakalı antlaşma gereği.ama rootladıktan sonra apk yükleyince oluyormuş)
-Hoparlör ve kulaklığı çok iyi
-Lg arayüz,kişiselleştirmeyi çok güzel yapmış(bu telefondan önceki telefonuma günlük custom rom yüklemekten bıkmıştım)
-Şarz etme süresi gerçekten süper
-Beni bağımlı yapan HIZI...gerçekten çok hızlı...100e yakın program yüklediğim halde
-Üzerindeki bütün uygulamaları çok hızlı açıyor.(mesala ekran kilidini yüz tanımaya ayarladım,inanın görür görmez kilidi açıyor)
-ilerde custom rom felan yüklemeye bile gerek duymuyorum.Root yapacam ama..
Bana göre eksileri:
-Harici hafıza kart takılamaması (OTG desteği olması ile beni hiç düşündürtmüyor)
-Görüntülü görüşme yapılamaması (Buda olsa iyi olurdu )
şimdilik bu kadar,telefonu kurcaladıkça daha iyi tecrübe olacaktır.sormak istediğiniz varsa cevap yazmaya çalışacağım.iyi forumlar...
ekran çizilmesin diye bi kağıtjelatin derken
sanal tuşlar oyun sırasında rahatsız ediyor mu ? video izlerken hep bizimle birlikte mi yoksa gizlenebiliyorlar mıArkadaşlar 3 gündür G2yi kullanmaktayım.Bana göre Lg bu sefer gerçekten yapmış.
-Kamera 60 fps asla donma yapmadı(kamerası süper,her fonksiyonu çok iyi çalışıyor)
-Radyo yok (Bizim ülkemiz ile alakalı antlaşma gereği.ama rootladıktan sonra apk yükleyince oluyormuş)
-Lg arayüz,kişiselleştirmeyi çok güzel yapmış(bu telefondan önceki telefonuma günlük custom rom yüklemekten bıkmıştım)
-Beni bağımlı yapan HIZI...gerçekten çok hızlı...100e yakın program yüklediğim halde
-Üzerindeki bütün uygulamaları çok hızlı açıyor.(mesala ekran kilidini yüz tanımaya ayarladım,inanın görür görmez kilidi açıyor)
Bana göre eksileri:
-Harici hafıza kart takılamaması (OTG desteği olması ile beni hiç düşündürtmüyor)
şimdilik bu kadar,telefonu kurcaladıkça daha iyi tecrübe olacaktır.sormak istediğiniz varsa cevap yazmaya çalışacağım.iyi forumlar...
Arkadaşlar 3 gündür G2yi kullanmaktayım.Bana göre Lg bu sefer gerçekten yapmış.
Bana göre eksileri:
sanal tuşlar video izlerken erkanda görünüyor mu yoksa gizleniyor mu-Ekranımda jelatin yok,orjinal bulamadım..
-Oyun oynamayı pek sevmem.sadece pes oynarım.Önceki telefonum note2 idi.bunda rahat oynayamadım.
-video izlerken hep bizimle birlikte mi yoksa gizlenebiliyorlar mı... bunuda anlıyamadım...Rica ederim arkadaşım....(noss_bar)

Dostum hergün başka bir inceleme videosu izliyorum ve aşık oldum
Ben kesin alacağım inşaAllah.
Levent symbianı öksüzmü bırakacan,az yardım etmedin bizlere s^3 lü cihaz kullanırken,gerçi benim n8 dolapta yatıyor hala,satmaya kıyamıyorum.Sorma benim de hiç tel almak gibi bir niyetim yok ama bu tel aldıracak bana kendini allahtan 32 gb versiyonu bulunmuyor gelene kadar hevesim geçti geçti geçmedi aldım gitti
Symbianı öksüz bıraktı zaten nokiaLevent symbianı öksüzmü bırakacan,az yardım etmedin bizlere s^3 lü cihaz kullanırken,gerçi benim n8 dolapta yatıyor hala,satmaya kıyamıyorum.

Symbian bende hiç bir zaman bitmeyecektir hatta seriyi çoğalttım temiz bir n95 aldım 5800 ve nokia 701 zaten vardı ve bunlar hep olacak artıkLevent symbianı öksüzmü bırakacan,az yardım etmedin bizlere s^3 lü cihaz kullanırken,gerçi benim n8 dolapta yatıyor hala,satmaya kıyamıyorum.

Doğru dedin birde serbest bıraksa ana baba oluruz onaSymbianı öksüz bıraktı zaten nokia![]()
Symbian bende hiç bir zaman bitmeyecektir hatta seriyi çoğalttım temiz bir n95 aldım 5800 ve nokia 701 zaten vardı ve bunlar hep olacak artık![]()

Doğru dedin birde serbest bıraksa ana baba oluruz ona
çeviri meviri 
N78 i seviyordum bende Symbianlı telefonlar arasında temiz bulsam alırım bak![]()

Satıyım sana nokia 500 tertemiz![]()