osmanmert94
Üye
Buda çok kalın hocam ilginiz için teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda çok kalın hocam ilginiz için teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam daha incesi silikon oluyorBuda çok kalın hocam ilginiz için teşekkürler.

Peki bunları Türkiye de bulunur mu?Hocam daha incesi silikon oluyor![]()
Size verdiğim yerden Dünya'nın her yerine veriyorlar sanırım.Peki bunları Türkiye de bulunur mu?
Hocam öncelikle hayırlı olsunsa. Bende bir hafta önce bu telefonu aldım. Beni de dahil eder misiniz? Bide birşey soracaktım şimdi şarj sorununa iyi bir çözüm bulan var mı? Denedim olmadı. Bide şu sorum var ayarlarda uygulamalar var diyolar ama bende yok öyle birşey. Bugün 17 tane güncelleme yaptı ne değişti anlamadım vallahi. İlginiz için teşekkürler... (Nokia l 620)
O uygulamalar dediğin bölüme ayarlara girince yana kaydır karşına çıkar 
Hocam öncelikle hayırlı olsunO uygulamalar dediğin bölüme ayarlara girince yana kaydır karşına çıkar
![]()
Abi bak baştan anlatıyorum olmaması gibi bir ihtimal yokabi ben bilmeyen biri değilim onların hepsini denedim sola kaydırma Nokia müzik onları bende denedim. Yok işte fotosunu çekmem mi lazım yani. Oralarda falan yok. Siz teli ilk aldınızda onlar var mıydı? Bari onu söyleyin.
nokia muzik falan yoksa onları lumia pusher diye bir program sayesinde eksik olan tüm sistem dosyalarını indire bilirsin buyur linkabi ben bilmeyen biri değilim onların hepsini denedim sola kaydırma Nokia müzik onları bende denedim. Yok işte fotosunu çekmem mi lazım yani. Oralarda falan yok. Siz teli ilk aldınızda onlar var mıydı? Bari onu söyleyin.
engelleme olabilir mi acabaYa bir sorun var samsung led tv den wifi ağı kuruyorum ama lumiam hariç diğer tüm tüm telefonlar görüyor ağı ama ben göremiyorum. Bu sorun başka lumia sahiplerinde de vardır. Gören varmı acaba?

baglandıgınız program play to falansa şuanlık samsunglarda sorun var benimde bir defa görmüştü ancak tam ayar yapamadım programın gelişmesi gerekiyorYa bir sorun var samsung led tv den wifi ağı kuruyorum ama lumiam hariç diğer tüm tüm telefonlar görüyor ağı ama ben göremiyorum. Bu sorun başka lumia sahiplerinde de vardır. Gören varmı acaba?
Abi bak baştan anlatıyorum olmaması gibi bir ihtimal yok
Ayarlara gir ekranı sola kaydır Uygulamalar geliyor oradan da Arka plan görevlerine tıkla çalışan uygulamaları kapat...
nokia muzik falan yoksa onları lumia pusher diye bir program sayesinde eksik olan tüm sistem dosyalarını indire bilirsin buyur link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nokia muzik falan yoksa onları lumia pusher diye bir program sayesinde eksik olan tüm sistem dosyalarını indire bilirsin buyur link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya bir sorun var samsung led tv den wifi ağı kuruyorum ama lumiam hariç diğer tüm tüm telefonlar görüyor ağı ama ben göremiyorum. Bu sorun başka lumia sahiplerinde de vardır. Gören varmı acaba?
