Haber Ios7'den Şikayetler Gelmeye Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
biz symbian'dan şikayet ediyoruz..adamların on numara işletim sistemi var yerden yere vurmuşlar..pes :)

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
İos7 de şu olayın olmayışı bile beni soğuttu... Abi iphone dediğin herşeyden farklı olur Wp benzeri olmuş cidden..(bu arada uzanamadığım ete mundar diyorum birazda... sevgili Tim ipod4 e çıkartmadı onada sevgiler :@ )

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
İlla ki benizyecek.Önceki tasarımın büyük bir kısmını değiştirdikleri için diğer işletim sistemlerinin arayüzüne ister istemez kayıyor.Hani zaten öyle çok alternatif yok ki bambaşka kullanışlı bi tema gelsin.Ayrıca erişebirlikten renkleri tersine çevir denildiğinde de fena olmuyor :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
o değilde şu gelen çağrıları ekran üzerinden reddetmemesi çok kötü olmuş

aleranol

aleranol

Üye
Safari chrome'un adı değişik versiyonu en belirgin olarak.
arkadaşım yazilimsal olarak o kadar fark varken nasil benzettiniz anlamadim. applea yakismadigi dogru ancak sacmalaniyor bence.
androidi o kadar cok kullanan varki apple basit ve ise yarayan ozelliklerini bile sacma sapan olanlariyla degistirmek zorunda kalmis. sahsen bu saatten sonra apple kullanma istegim kalmadi .

tapatalk

tapatalk

Üye
arkadaşım yazilimsal olarak o kadar fark varken nasil benzettiniz anlamadim. applea yakismadigi dogru ancak sacmalaniyor bence.
androidi o kadar cok kullanan varki apple basit ve ise yarayan ozelliklerini bile sacma sapan olanlariyla degistirmek zorunda kalmis. sahsen bu saatten sonra apple kullanma istegim kalmadi .
yazılımsal olarak ne alaka ? arayüz olarak nerdeyse aynı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bazı arkadaşlar wp gibi olmuş diyorlar. Hayatlarında hiç kullanmadıkları halde. Ama neyse şahsen böyle bir firmanın bunu yapması çok saçma. Eğer böyle kalırsa wp daha iyi bence :D

0MG90

0MG90

Üye
Sarj sorunu bi duzelse iyi olacak

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
iphone'un ios7'den önce menu iconlari ve arama ekrani ile bir ağır abiliği vardı ios7 yuklenince iconlar ve arama ekran goruntusu degisince karizmasini fena bozmuş

Invoke

Invoke

Üye
iphone'un ios7'den önce menu iconlari ve arama ekrani ile bir ağır abiliği vardı ios7 yuklenince iconlar ve arama ekran goruntusu degisince karizmasini fena bozmuş

Bence karizması bozuluyordu, 5S ve IOS7 ile tekrar oturmuş.