Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberIos7'den Şikayetler Gelmeye Başladı
Sponsorlu Bağlantılar
Makale_Helvetia
Üye
biz symbian'dan şikayet ediyoruz..adamların on numara işletim sistemi var yerden yere vurmuşlar..pes
FenerbahceMKA
Üye
İos7 de şu olayın olmayışı bile beni soğuttu... Abi iphone dediğin herşeyden farklı olur Wp benzeri olmuş cidden..(bu arada uzanamadığım ete mundar diyorum birazda... sevgili Tim ipod4 e çıkartmadı onada sevgiler )
WhereIsMyMind
Üye
İlla ki benizyecek.Önceki tasarımın büyük bir kısmını değiştirdikleri için diğer işletim sistemlerinin arayüzüne ister istemez kayıyor.Hani zaten öyle çok alternatif yok ki bambaşka kullanışlı bi tema gelsin.Ayrıca erişebirlikten renkleri tersine çevir denildiğinde de fena olmuyor
cesurpolis61
Üye
o değilde şu gelen çağrıları ekran üzerinden reddetmemesi çok kötü olmuş
arkadaşım yazilimsal olarak o kadar fark varken nasil benzettiniz anlamadim. applea yakismadigi dogru ancak sacmalaniyor bence.
androidi o kadar cok kullanan varki apple basit ve ise yarayan ozelliklerini bile sacma sapan olanlariyla degistirmek zorunda kalmis. sahsen bu saatten sonra apple kullanma istegim kalmadi .
arkadaşım yazilimsal olarak o kadar fark varken nasil benzettiniz anlamadim. applea yakismadigi dogru ancak sacmalaniyor bence.
androidi o kadar cok kullanan varki apple basit ve ise yarayan ozelliklerini bile sacma sapan olanlariyla degistirmek zorunda kalmis. sahsen bu saatten sonra apple kullanma istegim kalmadi .
He artık bilemedin iOS android olmuş komple diyiver
BelaMonte
Üye
bazı arkadaşlar wp gibi olmuş diyorlar. Hayatlarında hiç kullanmadıkları halde. Ama neyse şahsen böyle bir firmanın bunu yapması çok saçma. Eğer böyle kalırsa wp daha iyi bence
iphone'un ios7'den önce menu iconlari ve arama ekrani ile bir ağır abiliği vardı ios7 yuklenince iconlar ve arama ekran goruntusu degisince karizmasini fena bozmuş
iphone'un ios7'den önce menu iconlari ve arama ekrani ile bir ağır abiliği vardı ios7 yuklenince iconlar ve arama ekran goruntusu degisince karizmasini fena bozmuş