Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet son olarak bu aşamaya geldim zaten bende bi bu oyun bide hill climb var. plants vs zombies 95 mb taşıdı. Uygulama çok var ama sanırım programın yapabildiği bu kadar herşeyi görmüyor değil mi. Mesela firefox 55 mb, swiftkey 12 mb, 23mb lik başka bi uygulama daha var. herşeyi taşımıyor ve görmüyor???

Ücretsiz sürüm olmasına rağmen ben çok fazla oyun ve uygulama taşıdım.Bir de uygulama veya oyunu taşıması için telefon hafızasına yüklü olması lazım.Bazı oyun ve uygulamalar hafıza kartına yüklenebiliyor.O yüzden görünmüyor olabilir.

mission

mission

Üye
Ücretsiz sürüm olmasına rağmen ben çok fazla oyun ve uygulama taşıdım.Bir de uygulama veya oyunu taşıması için telefon hafızasına yüklü olması lazım.Bazı oyun ve uygulamalar hafıza kartına yüklenebiliyor.O yüzden görünmüyor olabilir.
Yok hepsi telefonda teşekürler yeni oyunlar yükledikçe deniycez artık alternatifi doğru düzgün yok zaten. Takipteyiz :pc:

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok hepsi telefonda teşekürler yeni oyunlar yükledikçe deniycez artık alternatifi doğru düzgün yok zaten. Takipteyiz :pc:
Rica ederim.Büyük boyutlu bir oyun yükleyin çalıştığını görürsünüz. :)

Bedir52

Üye
Bağlantı zaman aşımına uğradı. Lütfen yeniden deneyin diyor..

• Beğen

Bedir52

Üye
İki tane Oyun denedim ikisindede Oyunlar: Dead Trigger ve Real Football 2013

• Beğen

Bedir52

Üye
Galaxy S3
Android sürümü 4.1.2

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S3
Android sürümü 4.1.2
Bakın şimdi,uygulamayı eğer başka bir yerden yüklediyseniz onu kaldırın ve google play'den indirin.Eğer mağazadan yüklediyseniz de kaldırın ve tekrar yükleyin.Yükledikten sonra herşeyi adım adım tekrar yapın sıkıntı çıkmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Bedir52

Bedir52

Üye
Hallettim SuperSU erişim izni vermiyormuş.Erişim iznini kapatmısım:) Sorunsuz taşıdım su an.İlgilendiğin için çok teşekkürler.Yazmasan çalışmıyor diye uğrasmayaçaktım :)

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hallettim SuperSU erişim izni vermiyormuş.Erişim iznini kapatmısım:) Sorunsuz taşıdım su an.İlgilendiğin için çok teşekkürler.Yazmasan çalışmıyor diye uğrasmayaçaktım :)
Rica ederim dostum.İyi kullanımlar :)

yavuz14

yavuz14

Üye
bende kullanıyorumda real football bi türlü hafıza kartından çalıştıramadım ya

• Beğen
yavuz14

yavuz14

Üye
Hata vermiyor direk indirmeye geciyor dosylari görmüyor

• Beğen
yavuz14

yavuz14

Üye
hmmmm anladım sadece o oyunda öyle yapıyordu zaten

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
paylaşım için teşekkürler :oke:
malesef her oyunda işe yaramıyor directory bind programın kullanıma devam :yuru

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
paylaşım için teşekkürler :oke:
malesef her oyunda işe yaramıyor directory bind programın kullanıma devam :yuru
Ben bütün oyunları taşıdım sıkıntı yaşamadım hiç.Directory bind karışık bir uygulama herkes kullanamayabiliyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
Remember Me

Remember Me

Üye
Ben bütün oyunları taşıdım sıkıntı yaşamadım hiç.Directory bind karışık bir uygulama herkes kullanamayabiliyor. :oke:
peki bu programı kullanması için rootu nasıl yaptılar ? o da karışık değil mi ;)

• Beğen

Üst Alt