Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sürüm no: 1326.2001 global ram de

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
sorunsuz mu yüklendimi yeni özellikler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan yükledim data sense geldi ama başka neler vardı nerelere bakmam gerekiyor

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
ekran ve dokunmaya bak renk profilleri göz atma dokun diye seçenekler olması lazım

ardacumhur

ardacumhur

Üye
hayırlı olsun kardeşler sonunda geldi, beklediğimize değdi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ekran ayarlarında yenilikler olması lazım. çift dokunuş, ekran saati, ekran renk profilleri gibi.

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler evet sonunda geldi fazla bekletti bizi ama sabırlı olmayı öğretti

4MaGuS

4MaGuS

Üye
onların ayaları var işde onları soruyorum direk gelmiyor

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
ayrı ayrı olması lazım güncelleme ile dokun ekran göz atma diye üçe ayrıldıGörünen o ki fazla ota cı kalmamış

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ayrı ayrı olması lazım güncelleme ile dokun ekran göz atma diye üçe ayrıldıGörünen o ki fazla ota cı kalmamış
ben bulamadım sen yapınca bakarsın bir bende yokmu ney

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
mağazadan güncelleme gelmedimi daha önce sana ekran artı dokunma

4MaGuS

4MaGuS

Üye
he geldi de bir daha varmı bilmiyorum o gelmişti kurmamıştım ben onu

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sonunda Amber Güncellemesi geldi :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia magaza girip gerekli programlar varya sistemle ilgili onların hepsini kurun geliyor ben denedim oluyor

ArMaGeDdOn_87

Üye
Benim göz atma data sense vs otomatik olarak güncellemeyle geldi mağazadan bi ayar yapmaya gerek yok

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende gelmedi neyse sorun çözüldüya neyse

canfes

canfes

Üye
Bende aynı düşünceler içerisindeyim. Otavı kalmamış.. Kalan sağlar bizimdir vurun güncellemenin gözüne :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
ben otayı bekledim sonunda geldi ve özellikler güzel ve inanıyorumki ocak-şubat gibi sistem daha güzel olcak ..ben otayı bekledim sonunda geldi ve özellikler güzel,inanıyorumki ocak-şubat gibi sistem daha güzel olcak ..

q0nzalez

q0nzalez

Üye
bende amber yüklüydü servisten geldi diye o şekilde geldi ama bana tekrar güncelleme geldi şimdi yüklüyo çarklar dönüyo ne olabilir bu ? turkcell romlu telefonum. data gelcek desem o turkcelle gelmiyodu dimi ?

Üst Alt