Bir Erkeği Nasıl Etkiler Ve Kendinize Aşık Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Bir Erkeği Nasıl Etkiler Ve Kendinize Aşık Edersiniz?

Eğer bir erkeğin dikkatini nasıl çekeceğinizi bilmiyorsanız, ona ilgi çekici şeylerden bahsedebilirsiniz. Gelişigüzel bir biçimde ona, tatilde ne yapacağı veya bir sonraki basketbol ya da futbol maçının ne zaman olduğu gibi basit sorular sorun. Çok duygusal ya da çok kişisel şeyler sormayın. Yoksa sizin her şeye burnunu sokan biri olduğunuzu düşünür ve sizden uzaklaşır. Unutmayın, her zaman kendiniz olun, çünkü erkekler delice ve garip davranan kişileri sevmezler. Eğer başta yapmacık davranırsanız, onun yanında rahat olmaya başladığınızda ve “büyülenmiş” gibi başka biri haline geldiğinizde hayal kırıklığına uğrayabilir. Ayrıca, aranızdaki ortak noktaları keşfedin ve bunlar hakkında konuşun ki, aranızdaki bağın farkına varsın.

Gülümseyin. Onunla birlikteyken veya size baktığını gördüğünüzde mutlaka gülümsemeniz gerektiğini unutmayın. Onunla konuşurken güzel bir gülümsemeye ve ferah bir nefese sahip olmanız gerekiyor.

Nelerden hoşlandığını öğrenin. Onun hoşlandığı şeylere göre kendinizi değiştirmeyin. Sadece ortak yönlerinizin ve konuşabileceğiniz şeylerin neler olduğunu öğrenin.

İlk adımı atın. Kızların çoğu böyle olmaması gerektiğini düşünür, ama elde edilecek ilişki bu çabaya değer. Erkekler, yanlarındaki kızın utangaç olmamasını ve rahat bir ortam oluşturmasını severler. Bu durum erkeklerin üzerindeki gerginliği ortadan kaldırır ve pek çok erkek bunun havalı bir şey olduğunu düşünür. (Makul bir uyarı: kızların erkeklerle hemen sevgili olmalarındansa onları kahve içmeye, sinemaya gitmeye ve hatta paintball oynamaya çağırmaları daha yaygın bir tutum haline geldi günümüzde. Bir etkinlik harika bir başlangıçtır. Bırakın ilişkiniz birlikte geçirdiğiniz eğlenceli bir zaman ile başlasın.)

Ona bir soru sorun. Erkekler, özellikle kendileriyle ilk kez flört eden kızları severler. Onu iyice tanıdıktan sonra, ona sarılmaktan veya buna benzer sevgi gösterilerinde bulunmaktan kaçınmayın, çünkü bunlar erkeklerin sevildiklerini anlamalarına yardımcı olur.

Ona iltifat edin. Erkekler kendilerine güvenmeyi severler. Ona “Gömleğini beğendim.” ya da “Saçın çok güzel olmuş.” diyebilirsiniz, ama bunu sıradan bir şeymiş gibi söyleyin.

Flört ediyormuş gibi davranın, ama aşırıya kaçmaya başladığınızda, ona sadece takdir ettiğiniz şeylerden ötürü iltifat edin. Sizin yanınıza gelmek ve sizinle konuşmak konusunda kendisini rahat hissedecektir.

Onun size baktığından emin olun ve tam iki saniye boyunca ona gülümseyerek bakın. Sakın iki saniyeden daha fazla bakmayın, yoksa bu bakışma bir inatlaşma haline gelir ve ikiniz için de tuhaf bir durum yaratır.

Mutlaka parfüm kullanın. Erkek ya da kız, herkes güzel kokan insanları sever, bu nedenle her zaman uygun oranda vücut kokusu ya da hafif parfümler kullanın.

Onunla konuşun. Çok basit- sadece iletişim kurun. Sizden hoşlanırsa konuşmayı o da başlatabilir.

Konuşmaya başladığınızda onu huzursuz etmeyin ve utandırmayın.Bu sadece onun sizden soğumasına, ona çok aşık olduğunuzu düşünmesine ve sizi “sıkıcı” bulmasına neden olur. Kendinizi, onunla sevgili olmak için çok istekli göstermeyin, çünkü bu çaresizmiş gibi görünmenize neden olur.

Eğer size baktığını ya da gülümsediğini fark ediyorsanız, sizin de ondan hoşlandığınızı anlaması için bir ipucu verin ona ya da bir arkadaşınızdan bunu ona söylemesini isteyin. Bunu bir erkeğe söylemenin her zaman kötü bir fikir olduğunu düşünmeyin.

Onunla romantik ya da güzel bir yerde zaman geçirin. Ardından abartısız, sıradan bir tavır takının. Bu bir erkeği etkileyebilir. Eğer aranız iyiyse, ilk öpüşmeden önce mutlaka temiz bir nefese sahip olun.

Diğer erkeklerden ya da ilişkilerden bahsetmeyin. Bir erkeği sinirlendirmek hiç de iyi bir fikir değildir!

Aşırı duygusal olmayın, sadece kendiniz olun. Erkekler, hayatlarında gerçekçi birinin olmasını isterler. Kendinizi bir maskenin ya da sahte bir gülümsenin ardına gizlemeyin. Sizden hoşlanmasını istiyorsanız ilk yapacağınız şey şeffaf olmaktır.



İpuçları
  • Kendiniz olun. Olmadığınız biri gibi davranmaya çalışmayın, çünkü erkekler aşırı yapmacık kızları genelde sevmezler.
  • Makyaj, abartılmadığı sürece iyidir. Bir palyaço gibi görünürseniz onu elde edemezsiniz. Hafif bir parıltı çok hoştur, aşırıya kaçmayın.
  • Onunla konuşmaktan asla çekinmeyin! En kötü ne olabilir ki? Utangaç olmamaya çalışın.
  • Farklı olmaktan da korkmayın. Erkeklerin çoğu, eşi benzeri az bulunan kızlardan hoşlanırlar. Eski akımları benimseyemeyeceğinizi ya da “popüler” çocukların yaptıklarını yapmak zorunda olduğunuzu düşünmeyin.
  • Erkekler parlak bir gülümseme ve romantik bir kokudan her zaman hoşlanırlar.
  • Tüm erkeklerin size bakmasına neden olmadan, olabildiğince sevimli görünmeye çalışın.
  • Doğru erkeği etkilediğinizden emin olun.
  • Eğer bir erkeği elde etmeyi daha önceden deneyip başarısız olduysanız, her gün güzel giyinin, sevimli görünün ve onunla ilgilenmeyin. Sizin aslında onunla ilgilenmediğinizi kavrayacak.
  • Ancak çok fazla zorlamayın. Bu erkeklere itici gelen bir şeydir ve sizin takıntılı biri gibi görünmenize neden olur. Takıntılı olsanız bile bunu göstermek istemezsiniz.
  • Tıpkı onun gibi de davranmayın. Sizin onu yeterince istemediğinizi düşünürler. Diğer erkek arkadaşlarınızla beraberken olduğunuz kişi, yani kendiniz olun. Erkekler eşsiz bir kişisellik ararlar sevgililerinde.
  • Parfüm ve diğer vücut kokularını aşırı derecede kullanmayın ki, onu ya da sınıf/iş arkadaşlarınızı boğmayın.
  • Onu güldürün! Herkes katıla katıla gülmeyi sever ve bu sayede o, sizin yanınızdayken kendisini rahat hisseder.
  • Saçınızla oynayın. Saçınızı parmağınıza dolayarak oynadığınızda veya bir sınıf arkadaşınızla neşeli bir şekilde sohbet ettiğinizde, çok ciddi biri olarak görünmek yerine onun dikkatini çekersiniz. Sesinizi değiştirmeyin. Erkekler bunu kolayca fark ederler.
  • Onunla duygularınızı paylaşmaktan utanmayın, kendisiyle her şeyi, hiç çekinmeden paylaşabileceğinizi bilmesini sağlayın.
  • Ona karşı her zaman nazik olun. Ondan nefret ettiğinizi söylemeyin sakın ona, yoksa tüm şansınızı kaybedersiniz.
Uyarılar
  • Diğer erkeklerle çok fazla görüşmeyin – sinirlenebilirler.
  • Görmemezlikten gelmek yararlıdır -sizi ne kadar önemsediğini anlamak için- ama bunu abartmak pek çok sorun neden olabilir.
  • Nefesiniz kötü kokuyorsa, bir sakız ya da nane şekeri bulana kadar onunla konuşmayın. Eğer nefesiniz kötü kokarken onunla konuşursanız, sizin tuhaf ve itici olduğunuzu düşünür.
 


haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
okumadım
 
  • Beğen
Tepkiler: silentattack

respection123

Üye
Keşke bayanları yazsaydın :D
 
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
damsız heç kimse kalmayacak:biggrin:
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Bence bunlara gerek yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
bu konu tutmaz
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
ihtiyacı olan tutsun abi
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
yaz bekarı filim sahnesine etkilenmeyen erkek yoktur



ne yalan söyleyim bir yere bakıyorken gözlerini kapatıp bir başka yere bakışları
beni hep etkiliyor her kızda o zerafet yok pek nadir görüyorum
 
oznkrts

oznkrts

Üye
Hacı ne gerek var böyle uzun uzun yazmaya ben özetini geçiyim mini etek giyen her kız etkileyicidir :D
 


Üst Alt