General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

basri111

basri111

Üye
Telefon gerçekten çok iyi aldığına pişman olmazsın.

Peocawe

Peocawe

Üye
Anladim tesekkurler alicam gibi umarim siyahi vardir:)

Benim sansıma sadece siyah rengi kalmıstı dün ve nasıl sevindim anlatamam. :D ekran felan kapalıyken sipsiyah duruyor nexus serisine benziyor aynı. Tam karizma :P inceliğine diyecek lafım dahi yok. :D

• Beğen
Tepkiler: Kerim., Özkan Ç. ve the_jolly
the_jolly

the_jolly

Üye
Hayırlı olsun iyi haberler almanız dileğiyle

cunun08

Üye
ayarlardn titreşimn açktr bnde böyle bişy yok

arkadaşım bu ayar tam olarak nerde. anlatır mısın? bende de var bu uygulamayı seçmek için basılı tutunca çıkan titreşim. yeni fark ettim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
arkadaşım bu ayar tam olarak nerde. anlatır mısın? bende de var bu uygulamayı seçmek için basılı tutunca çıkan titreşim. yeni fark ettim
ayarlar > tüm ayarlar > Ses ve Titreşim > Titreşim > çalarken titret hariç gerisinin yanındaki tiki kaldırın :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Telefonmu titriyor yoksa tuttugunuz ikon mu anlamadim

caglar b

caglar b

Üye
bu telefon neden duvar kagıdını çok yakınlaştırıyor, arkadaşın s3 ünde tam ekran olan resim bende yakınlaşmış şekilde tam ekran oluyor? Bide bildirim ışıgı niyetine kullanabilecegim bir program var mı?

basri111

basri111

Üye
Knock2 var ben onu kullanıyorum

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
bildirim ışığı olarak flaş kullanmanısı sağlayan program var ama önermiyorum hiç sağlıklı değil. ve duvar kağıdına gelince görseli ayarlarken daha küçük yapıp kendisi büyüttüğünde istediğiniz boyuta ayarlanabilir sanırım. denemedim hiç.

caglar b

caglar b

Üye
bildirim ışığı olarak flaş kullanmanısı sağlayan program var ama önermiyorum hiç sağlıklı değil. ve duvar kağıdına gelince görseli ayarlarken daha küçük yapıp kendisi büyüttüğünde istediğiniz boyuta ayarlanabilir sanırım. denemedim hiç.
Yok olmuyor denemedigim şey kalmadı

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Peocawe

Peocawe

Üye
telefon titremesinden bahsetmiyorum ben saptırmayın konuyu yahu. ikon titriyor ekranda.. genelde bu dandik tabletler şarjda iken olur o sorun. fakat bataryayı çıkarıp taktım ve sorun yok 1-2 saattir. umarım çıkmaz dahada.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
telefon titremesinden bahsetmiyorum ben saptırmayın konuyu yahu. ikon titriyor ekranda.. genelde bu dandik tabletler şarjda iken olur o sorun. fakat bataryayı çıkarıp taktım ve sorun yok 1-2 saattir. umarım çıkmaz dahada.
dostum konuyu saptıran yok görsele bak orda uygulama seçim ve silme diyor o seçili ise titrer.

Peocawe

Peocawe

Üye
dostum konuyu saptıran yok görsele bak orda uygulama seçim ve silme diyor o seçili ise titrer.

ya ben derdimi anlatamadım, ya da siz anlamadınız. :D bakın ben bilinçli bi kullanıcıyım. "dokunmatik ekran titremesi" dedim üzerine bastıra bastıra. yazılımsal bir titremeden bahsetmiyorum ben.. "donanımsal" bir titreme. dokunmatik testi yaptığımda da titreyerek aşağı indi çubuklar o an. ama şuan gayet normal gidiyor her şey. bi sıkıntı yok yaklaşık 2.5 saattir.

• Beğen
Tepkiler: rmzn_22

cunun08

Üye
Ben çıkarıp taktım ama yine aynı

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
anlaşamadık seninle ilk aldığımda benmde başıma geldi titreşim zaten ekran titremesinden bahsetmiyorm donanm titreşimi :) simgeye uzun süre dokunduktan sonra yer değiştrme yada silme için sürüklerken oluyor :-)

cunun08

Üye
Bende onu diyorum. Simgeyi yer değiştirirken oluyor. Bu sorun mu.

Üst Alt