General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Buğra üfleyerek tuş kilidini açıyor mu
Bana öğretin rom root cwm nedir? :zzz: Nasıl yapılır? @Buğra Link versene bu rom ile ilgili uğraşayım biraz :zzz:Yuh ben 40 sayfa geriden gelmişim :zzz: Tavsiye ettiğiniz rom var mı?

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Bana öğretin rom root cwm nedir? :zzz: Nasıl yapılır? @Buğra Link versene bu rom ile ilgili uğraşayım biraz :zzz:Yuh ben 40 sayfa geriden gelmişim :zzz: Tavsiye ettiğiniz rom var mı?
Bence değmez rom atmaya. Root yap belki işine yarar :)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
the_jolly

the_jolly

Üye
Senin Adaptörün 5.1v 0.7a orjinal adaptör 5v 1a yani senin adaptör 0.1 volt fazla ve 0.3 amper eksik arada çok büyük fark yok ama sen işini sağlama al orjinal adaptör kullan.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaslar dokunmatikte sorun var gibi. Ornek masaustunde bi uygulamaya basili tutuyotum tasimak icin ve basili tutarken titriyor ikon. Surekli olmuyor bu ara sira oluyor.

gncosm

Üye
Merhaba bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ufak bi detayda olsa takıldığım nokta mesaj geldiğinde yada arama oldugunda bildirim ışığı ile cihaz bizi haberdar edemiyor. Bunu sağlayan bi program varmı android markette fln yada led ışığını bu amacla kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim teşekkürler.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar dokunmatikte sorun var gibi. Ornek masaustunde bi uygulamaya basili tutuyotum tasimak icin ve basili tutarken titriyor ikon. Surekli olmuyor bu ara sira oluyor.
Herkeste varmi bu eger varsa cok kotu ya

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
ACİL CEVAP
Arkadaslar burdaki carrefoura gelmis gmd alayimmi son bir diyeceginiz varmi?acil cevap verirseniz sevinirim

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Peocawe

Peocawe

Üye
Umarim bende cikmaz.begenmediginiz bir yani varmi ve kulaklik performansi nasil :)

Ben htc kulakligi kullaniyorum gayet iyi. Orjinal kulakligi kulak ici oldugundan tercih etmiyorum ama tiz veriyor sanki orjinali.

Her yonuyle gayet iyi bir cihaz. Ve asiri ince elimden dusurmuyorum sabahtan beri sarji hala %53 :D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ben htc kulakligi kullaniyorum gayet iyi. Orjinal kulakligi kulak ici oldugundan tercih etmiyorum ama tiz veriyor sanki orjinali.

Her yonuyle gayet iyi bir cihaz. Ve asiri ince elimden dusurmuyorum sabahtan beri sarji hala %53 :D
Real racing3 kurdunuzmi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ayarlardn titreşimn açktr bnde böyle bişy yok

Üst Alt