CABBAR
Üye
Bana öğretin rom root cwm nedir?Buğra üfleyerek tuş kilidini açıyor mu
Nasıl yapılır? @Buğra Link versene bu rom ile ilgili uğraşayım biraz
Yuh ben 40 sayfa geriden gelmişim
Tavsiye ettiğiniz rom var mı?Bana öğretin rom root cwm nedir?Buğra üfleyerek tuş kilidini açıyor mu
Nasıl yapılır? @Buğra Link versene bu rom ile ilgili uğraşayım biraz
Tavsiye ettiğiniz rom var mı?Bence değmez rom atmaya. Root yap belki işine yararBana öğretin rom root cwm nedir?Nasıl yapılır? @Buğra Link versene bu rom ile ilgili uğraşayım biraz
Tavsiye ettiğiniz rom var mı?

Onun ne olduğuğnu anlat bana abiBence değmez rom atmaya. Root yap belki işine yarar![]()
Pazar akşam ulaşırım sana ben. 
Ben nasıl yapılır bilmiyorum kiOnun ne olduğuğnu anlat bana abiPazar akşam ulaşırım sana ben.
![]()

Dolduğundan emin misin
Herkeste varmi bu eger varsa cok kotu yaArkadaslar dokunmatikte sorun var gibi. Ornek masaustunde bi uygulamaya basili tutuyotum tasimak icin ve basili tutarken titriyor ikon. Surekli olmuyor bu ara sira oluyor.
Herkeste varmi bu eger varsa cok kotu ya
ACİL CEVAP
Arkadaslar burdaki carrefoura gelmis gmd alayimmi son bir diyeceginiz varmi?acil cevap verirseniz sevinirim
Olu piksel varmi sizdeDusunmeden al derim.
Olu piksel varmi sizde

Umarim bende cikmaz.begenmediginiz bir yani varmi ve kulaklik performansi nasilNormalde goremedim ama test yapinca beyaz birtane var gibi dikkatli bakinca bile zor gordum vallahi.![]()

Umarim bende cikmaz.begenmediginiz bir yani varmi ve kulaklik performansi nasil![]()

Real racing3 kurdunuzmiBen htc kulakligi kullaniyorum gayet iyi. Orjinal kulakligi kulak ici oldugundan tercih etmiyorum ama tiz veriyor sanki orjinali.
Her yonuyle gayet iyi bir cihaz. Ve asiri ince elimden dusurmuyorum sabahtan beri sarji hala %53![]()
Real racing3 kurdunuzmi