XP'yi bırakma zamanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Evet xp efsanedir. Ancak söyle bir durum var. Ekran kartınız paylaşımlı ise, isterseniz ram 8 gb olsun Windows7de bir performans alamazsiniz. XP'de 1.8 ghz amd 3000+ işlemci 1 gb ram onboard ekran kartı (128 mb) ile kasintisiz oynadığım oyunu (pes 2013, 1280x720 orta kalite) 2 gb ram ve 2 gb paylaşımlı ekran kartı olan Windows 7li bir bilgisayarda oynayamadım.

sitti1

Üye
xp yi tek geçerim bırakmam diğerleri hikaye sadece görsellikten ibaret gösteriş meraklısı değilim xp den sonra android

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
    Konu Sahibi
XP ancak efsanedir ama Symbian'a laf çarpanlar olmuş Symbian hala yaşıyor Nokia'nın da en az 10 senesi var bence Nokia bitene kadar siz efsane olacaksınız :ehe

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
XP ancak efsanedir ama Symbian'a laf çarpanlar olmuş Symbian hala yaşıyor Nokia'nın da en az 10 senesi var bence Nokia bitene kadar siz efsane olacaksınız :ehe

aynen :ehe: Ayrıca bence nokia artık daha çok yaşar çünkü microsoft nokia yı aldı :D

cyborg78

cyborg78

Üye
"Gurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş" öyle bişey
Windows xp professional / Bi "EFSANE" bu aşkı yaşayan bilir arkadaş .p :bleh:
arkadaşta vardı bi laptop win 7 miydi neydi sürümü, taşımayı görcen sürükle bırak eee öbürü kaldı orda boş boş yer kaplyo .d böle saçma bi sistem olamaz .d
yaşasın "Windows xp professional" :biggrin: .p

Invoke

Invoke

Üye
"Gurt kocayınca kuzuların maskarası olurmuş" öyle bişey
Windows xp professional / Bi "EFSANE" bu aşkı yaşayan bilir arkadaş .p :bleh:
arkadaşta vardı bi laptop win 7 miydi neydi sürümü, taşımayı görcen sürükle bırak eee öbürü kaldı orda boş boş yer kaplyo .d böle saçma bi sistem olamaz .d
yaşasın "Windows xp professional" :biggrin: .p

Ne diyon hacı? Sürekle bırak öbürü kaldıysa demek ki kopyalamış, taşımamış. ctrl+x ctrl+v 7de de var ya da sağ klik ya da sürükle bırak ama nerden nereye bıraktığına göre kopyalar ya da taşır. XPden farklı değil o özellikler :D

Samet.25

ben biraksam pc birakmaz xp yi :D pc acilirken bile kasiyo bide win7 yuklesem acilista yakar gider cope atarim :D

Invoke

Invoke

Üye
ben biraksam pc birakmaz xp yi :D pc acilirken bile kasiyo bide win7 yuklesem acilista yakar gider cope atarim :D

Win7de aynı şekilde açılış uzun sürüyor en iyi win8 tabi pc çok eskiyse yapacak bir şey yok. Oyunlarla filan uğraşmıyorsan ubuntu ya da farklı bir linux kurabilirsin daha az donanım ile daha iyi performans alırsın.

Samet.25

Win7de aynı şekilde açılış uzun sürüyor en iyi win8 tabi pc çok eskiyse yapacak bir şey yok. Oyunlarla filan uğraşmıyorsan ubuntu ya da farklı bir linux kurabilirsin daha az donanım ile daha iyi performans alırsın.
cok eski pc linux kurmustum internete baglanamadim ondada sildim geri hosumada gitmisti bayaa ugrastim ayarlayamadim

Invoke

Invoke

Üye
cok eski pc linux kurmustum internete baglanamadim ondada sildim geri hosumada gitmisti bayaa ugrastim ayarlayamadim

Kolay hacı, linux bayağı değişmiş, geşilmiş... Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım bu yaz uğraşmıştım biraz.

Samet.25

Kolay hacı, linux bayağı değişmiş, geşilmiş... Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım bu yaz uğraşmıştım biraz.
usb den yuklemistim suan usb yok olsa bida denerdim son surumu sans yok bendede :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaslar donanim iyi fakat vista win7 kasiyor diyenlere bi onerim var ben de de bi taka vardi xpde bile kasiyordu win8 yukledim inanin vistadan win7 ye gecmis kadar rahhat calisiyor notebooktada win8 yuklu bana hala xp linux ubuntu win7 iyi diyenlere sadece guluyorum cunku isletim sistemi cihaza gore degisir eger sizinde boyle makineniz varsa yukleyin win8i keyfinize bakin uyumluluk sorunu olursa win7 driverlari isinizi halleder

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaslar donanim iyi fakat vista win7 kasiyor diyenlere bi onerim var ben de de bi taka vardi xpde bile kasiyordu win8 yukledim inanin vistadan win7 ye gecmis kadar rahhat calisiyor notebooktada win8 yuklu bana hala xp linux ubuntu win7 iyi diyenlere sadece guluyorum cunku isletim sistemi cihaza gore degisir eger sizinde boyle makineniz varsa yukleyin win8i keyfinize bakin uyumluluk sorunu olursa win7 driverlari isinizi halleder

win8, 7 ile vistayla karşılaştırılacak seviyenin çok üstünde bence. =)

kcr

Üye
Programların yeni sürümleri ve yeni programlar xp'yi şimdiden desteklemiyor. Mecburen değiştirilecek:)

-Emre

-Emre

Üye
zamanı geldi ben de win7ye geçtim :D pc'mi komple değiştirdim :D eski özellikleri; 1 gb ram 128 mb onboard ekran Kartı ve AMD 3000+ 1.8 tek çekirdek iken artık 8 gb ram 2 gb (paylasimsiz) ekran Kartı Intel i3 (quad core) oldu :D süper ya akıyor valla imkanım olsa 8 yüklerim ama win7homeb. Satın alınmış :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
Invoke

Invoke

Üye
8 yükle hacı, satın alınmış olsun =P

• Beğen
Tepkiler: -Emre

Üst Alt