XP'yi bırakma zamanı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
    Konu Sahibi
XP'yi bırakma zamanı :)
XP'ye verilecek destek 1 yıldan daha kısa bir süre sonra bitecek. (Windows 8.1 gelince XP destekli ürün gamından çıkarılacak)
Artık herhangi bir güncelleme gelmeyecek ve sistem gün geçtikçe güvensizleşecek.

Şimdi size sorum şu: İşyeriniz/işyerlerinizde bulunan bilgisayarlar içindeki önemli bilgileri böyle bir sisteme emanet edip kendinizi riske atacak mısınız?
Veya normal bir ev kullancısı olarak düşünün, virüsler hepimizi çok etkiliyor.Özel ve kişisel bilgisayarınızı savunmasız halde bırakacak olan bu işletim sistemine verilerinizi emanet eder misiniz?

Cevabınız "hayır" ise Windows'un 7 ve 8 sürümlerine terfi etmelisiniz.

Neden 2010 donanımlı bilgisayarınızı 2002'nin eski işletim sistemiyle kullanıyorsunuz? Teknoloji gelişti, artık terfi zamanı.

Microsoft'un terfi için açtığı site:

Windows'u kırıp kullananlara pek söz yok ancak lisanslar pahalı geliyorsa, virüslerle uğraşmak istemiyorsanız Linux çözümlerine göz atın.

http://www.maxicep.com/linux-tabanl...eryone-ubuntu-tanisin-822991.html#post6330138
http://www.maxicep.com/linux-tabanl...ubuntudan-daha-guzel-linux-mint-8-821166.html
Debian - Evrensel OS
http://www.maxicep.com/linux-tabanli-isletim-sistemleri/backtrack-hackerlarin-linuxi-822898.html

Sağlıcakla kalın efenim :)

coolasker54

coolasker54

Üye
Buda bir ticaret oyunu gibi geliyor bana. xp kullanan şirket sayısı yüksektir diye tahmin etsek onlarada yasa dışı ürün olmuyor. Bu yüzden çoğunun yasal olarak bir windows ürünü aldığını var sayarsak ciddi bir miktar yapıyor. Tabi alternatifler var ancak herkese uymayabiliyor.

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim XP'den kazanamıyorlar ve Windows 7'den sonra XP kullanılıyor. Teknoloji gelişti XP gerçekten de eskidi.

- - - Eklendi - - -

Yani bunu yapmak için yeterli nedenleri var

cagri1177

cagri1177

Üye
ama şöyle bir dürüm var netbookların özellikleri düşük o yüzdende en mantıklı kullanılan xp oluyor netbookların maliyetleri yükselecek böylelikle veya tabletlerinde öyle bu biraz öyun gibi geldi bana satış oyunu

smh60

smh60

Üye
Geç bile kalmışsın

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Xp Ram'in 3'te 1'ini görmüyor savunmayın şu sistemi :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Buda bir ticaret oyunu gibi geliyor bana. xp kullanan şirket sayısı yüksektir diye tahmin etsek onlarada yasa dışı ürün olmuyor. Bu yüzden çoğunun yasal olarak bir windows ürünü aldığını var sayarsak ciddi bir miktar yapıyor. Tabi alternatifler var ancak herkese uymayabiliyor.

Ben çok şirket gördüm 20 liraya format veren tabiki özel şirketler devlet daireleri denetimli

xxynsdark

xxynsdark

Üye
5 tl ye format sdsi aldım pcye win 8 (64) win 7 lunix ubuntu ve pardus kurdum :D

skynet

Üye
O değilde adam gidip win8'li 10 numara pc alıyor(İ7 işlemci,8Gb Ram ...)sonrada bu donanıma kalkıp xp kurmak için cebelleşiyor şaka gibi :kop:

Artık bırakın şu fosilleşmiş sistemi ya :ehe

semihguney

semihguney

Üye
symbian ve XP efsanedir arkadaşlar öle demeyin :kop:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ozakin70

ozakin70

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
semihguney

semihguney

Üye
Efsanemi destanmı orasını bilmem ama fosil olması milletin yüksek cihazlara bile yüklemesi trajikomedi;D
samsung galaxye sybian yüklemek gibi ama adamın tercihi o belki xpyi en yüksek performansla kullanmak hoşuna gidiyordur :D

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ıntel core 3.nesıl i5 4cekırdek 1.8ghz bostla 2.7 ghz 8gb ram 1tb hdd 2gb amd hd8730ekran kartı buna hangı sıstem ı gıder wın 98 mı kursam napsam :)

- - - Eklendi - - -

saka bı yanada xp gercekten eskıdı 2013de çkan oyunları acmıyo or nfs2013u farcry 3u acmıyo xp

- - - Eklendi - - -

saka bı yanada xp gercekten eskıdı 2013de çkan oyunları acmıyo or nfs2013u farcry 3u acmıyo xp

222112

222112

Üye
Ben 4 gb ram intel çift çekirdek 320 gb pc aldım freedoslu geldi, önce windows 7 kurdum sıkıldım sonra 8 kurdum sıkıldım şimdi xp kullanıyorum gayet iyi yani nostalji :D Belki pardus kurarım :)

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben 4 gb ram intel çift çekirdek 320 gb pc aldım freedoslu geldi, önce windows 7 kurdum sıkıldım sonra 8 kurdum sıkıldım şimdi xp kullanıyorum gayet iyi yani nostalji :D Belki pardus kurarım :)

Bence windows98me filan denemelisin :D

Haluk.

Haluk.

Üye
Windows !9 :ehe

222112

222112

Üye
:ehe

Plesk234

Üye
Donanım iyi ise Win8 Düşük İse Xp :D

0MG90

0MG90

Üye
XP efsane ama her güzelin bir sonu var ;)

Buğra

Buğra

Admin
Xp efsane dir ama windows 8 kullanıyorum

Üst Alt