Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jungle Heat MaxiCep Clanı Açılmıştır.
Sponsorlu Bağlantılar
FeLonieS
Üye
FeLonieS i atabilirsiniz hocam yeni kurdum onunla girerim artık clana
Samet.25
tamam kardes
eryaman
Üye
Hoş bulduk. :-) inş. İi işlere imza atcaz da bu oyunda klan ne işe yarıyo tam olarak bi adama toplu baskın felan düzenlemek mümkünmü??
olsa ii olr sanırım şu an klan sadece gösteriş veya güclü oldugunu gostermek gibi bişi
klanca bi adama baskın ii bi fikr bnce yada bi şekilde ayarlanarak klanlar arası savaş da ii olabilir
GlasTes
Üye
Hop kendi clanımı dğıtıp girdim ama kimse konuşmuyor saçmalık buuuuu :/
ben zaten sürekli oyundayım 10 dk da bir bakıyorum mesaj görürsem cevap veriyorum zaten yakın zamanda clanda reyting sınırı olcak 400 ya da 600 altı olanlar atılacak bu sayede oyunu oynamayanlar temizlenecek aktif bi clan olacak
ben zaten sürekli oyundayım 10 dk da bir bakıyorum mesaj görürsem cevap veriyorum zaten yakın zamanda clanda reyting sınırı olcak 400 ya da 600 altı olanlar atılacak bu sayede oyunu oynamayanlar temizlenecek aktif bi clan olacak
daha simdi değil zaten ilerde bunu yapmak mecbur çünkü oyunu bırakanları bilemiyoruz ve clanda bosa yer kaplı gelmek isteyen cok kisi var alamıyoruz ama şimdi değil zaten ilerde gelişim sürecindeyiz zaten
daha simdi değil zaten ilerde bunu yapmak mecbur çünkü oyunu bırakanları bilemiyoruz ve clanda bosa yer kaplı gelmek isteyen cok kisi var alamıyoruz ama şimdi değil zaten ilerde gelişim sürecindeyiz zaten
Bide sürelerde uzun iyice sıkıyo valla bildirimler geldikçe giriyorum savaş yapıyorum gelen parayla duvar,asker basıp çıkıyorum yeni bildirim gelene kadar dolaşıyom öle