CABBAR
Üye
Yaptım onu bak ders programı atıyorumBuldumders seçimi hakkında sorun vardı. halloldu mu o ?
Son 9 kaldıDostlar acil iş çıktı çıkmam gerek 10 dakikaya dönerim k.bakmayın.
Yaptım onu bak ders programı atıyorumBuldumders seçimi hakkında sorun vardı. halloldu mu o ?
Son 9 kaldıDostlar acil iş çıktı çıkmam gerek 10 dakikaya dönerim k.bakmayın.
Yok yahu ne alaka okadar işlem yapıyor benim çekirdekler sakin turbo bile devrede değil bi render alayım görÇekirdekler boş boş takılıyor@Nextman

Abi anlaşmıştık Enes diyecektin bu nick bana garip geliyorduNe haber TheFenomen ?

Abi anlaşmıştık Enes diyecektin bu nick bana garip geliyordu![]()

hıııPPazartesi,Salı,Cuma boş @TheFenomen![]()
Estağfurullah abicim ne kusuru olur mu öyle şeyAlışkanlık işte Kardeşim, kusuruma bakma.
Yaşlılık işte.![]()

Çarşamba 8 saat 2'sini geç, perşembe 3 saat ders varhııı
Estağfurullah abicim ne kusuru olur mu öyle şey![]()

Aklında bulunsun
Doktor çıktı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aklımda bulundu hemen attım hafızaya. Son sene lezzetli o zaman ?Çarşamba 8 saat 2'sini geç, perşembe 3 saat ders var![]()
Yani birazcık lezzetliAklımda bulundu hemen attım hafızaya. Son sene lezzetli o zaman ?

arada sırada uğrarız.Benim daha çok okul oyh oyhYani birazcık lezzetli
Tasarım var aslında pazartesi günü yalnız okula gitmiyoruz onun içinarada sırada uğrarız.
Abi tekrar dene biBenim ideal mesleğime '' Haham '' dedi la o site.![]()
Soyadı büyük yazarsam : İşçi

Şimdi de '' Popçu '' dedi.Abi tekrar dene biSoyadı büyük yazarsam : İşçi
Küçük yazarsam : Hamal
![]()
![]()
![]()

Benim ideal mesleğime '' Haham '' dedi la o site.![]()

Abi asıl işin neydi senin? yani ne yapıyordun önceden?Şimdi de '' Popçu '' dedi.![]()
Meslek çok da gerçek mesleğim '' Yat Kaptanlığı ve Uzak Yol Vardiya Zabiti''.Abi asıl işin neydi senin? yani ne yapıyordun önceden?
Yaptın mı abi yat kaptanlığıMeslek çok da gerçek mesleğim '' Yat Kaptanlığı ve Uzak Yol Vardiya Zabiti''.
Çok yer gezmişindir senYaptın mı abi yat kaptanlığıÇok yer gezmişindir sen