HTC One S'imi nasıl ayırırım? [SORU]

Sponsorlu Bağlantılar

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
HTC One S'imi nasıl ayırırım? [SORU]
Merhaba
(artık telefonumu değiştirdiğimden beri HTC ile ilgili konular açacağım) :) :)
Ben HTC One S aldım hollandadan getirttim ama ben bunun snapdragon s4 lümü yada s3 lümü ayırt edemedim nasıl oluyor ayırt etmek çünkü SnapDragonS4'lü HTC One s lere Sense 5 ve Android 4.2.2 geliyor ve bana Android 4.2.2 lazım :)

PowerPlay

PowerPlay

Üye
Google play den android system info programini indirip oradan bak sistem bilgilerinde eger snapdragon s4 ise 1.5 ghz dort cekirdek olmasi lazim s3 ise 1.7 cift cekirdekti

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkürler :)Ya o değilde ben nerden bakılıyor bulamadım bişeler yazıyo ama hiç çıkmıyo yazi ghz mhz flan

• Beğen
Tepkiler: PowerPlay
PowerPlay

PowerPlay

Üye
:rica: İlk menude system sekmesinin altında cpu bölümü var ordan bakabilirsin

Son düzenleme:
TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Merhaba
(artık telefonumu değiştirdiğimden beri HTC ile ilgili konular açacağım) :) :)
Ben HTC One S aldım hollandadan getirttim ama ben bunun snapdragon s4 lümü yada s3 lümü ayırt edemedim nasıl oluyor ayırt etmek çünkü SnapDragonS4'lü HTC One s lere Sense 5 ve Android 4.2.2 geliyor ve bana Android 4.2.2 lazım :)
Markette CPU-Z diye bi Program var en ince detayına kadar işlemcin hakkında bilgiler var

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım android system info için teşekkürler ama bende googleplayde bug var heralde girmiyo o yüzden en yeni versiyonu indiremedim ama cpu z işime yaradı ve işte Snapdragon S4 1.51 GHz yazıyorr :)ya arkadaşım android system info için teşekkürler ama bende googleplayde bug var heralde girmiyo o yüzden en yeni versiyonu indiremedim ama cpu z işime yaradı ve işte Snapdragon S4 1.51 GHz yazıyorr :)

blacktalon

blacktalon

Üye
Cpu z guzel program bende o var

Takipçi Satın Al

Üst Alt